Toremar

Toremar
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kan AFerry gebruiken om uw tickets van Toremar te halen naar Italie of Elba. De schepen van Toremar zijn van topkwaliteit en leveren de beste comfort om uw reis nog aangenamer te maken. Wij bieden u de beste aanbiedingen voor de reizen die Toremar aanbied. Bekijk op deze pagina meer informatie over Toremar en haar dienstregelingen.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken sluit 30 minuten voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
16
Kortste oversteek:
Cavo - Portoferraio
20 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Toremar Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Toremar

Aan boord bij Toremar

Op de veerboten van Toremar zijn er roltrappen voor passagiers met een verminderde mobielheid. De meeste boten zijn voorzien van een bar en winkels zodat u zich gedurende de overtocht niet hoeft te vervelen.

Voor ouders die met jonge kinderen reizen hebben we speciaal een speeltuin voor de kinderen. Zodat ook de kinderen zich kunnen vermaken tijdens de reis. Daarnaast kunt u genieten van het uizicht en uw welverdiende rust.


Over Toremar

Toremar heeft een grote en moderne vloot. Het grootste schip van de maatschappij is de Aethalia, deze kan 780 passagiers en 100 auto's vervoeren terwijl het met ongeveer 35 kilometer per uur door het water vaart.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen