Transmanche Ferries

Transmanche Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Transmanche Ferries wordt sinds 2007 door LD Lines geëxploiteerd en biedt overtochten aan tussen de ferry haven van Dieppe in Frankrijk en Newhaven in Engeland. Transmanche Ferries werd oorspronkelijk in het leven geroepen om de handel en het toerisme tussen de Seine Maritime en de Somme arrondisementen en Zuid-Engeland te beschermen en verder te ontwikkelen.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Transmanche Ferries Routes

   Aan boord bij Transmanche Ferries

   De vloot van Transmanche Ferries bestaat uit 2 schepen, namelijk de "The Seven Sisters" en "The Cote D'Albâtre". Beide schepen zijn voorzien van ultra moderne stabilisatoren die zorgen voor een rustige en comfortabele overtocht.

   Beide ferries hebben uitstekende faciliteiten aan boord, zoals ruime lounges, een zelfbedieningsrestaurant, een speelhal, winkeltjes en comfortabele hutten.

   Zoek nu online de beste prijs op voor uw Transmanche ferry overtocht en boek uw ferry ticket direct en online op AFerry.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen