Trasmapi Ferry

Trasmapi
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Trasmapi veerboot te boeken. Trasmapi biedt het grootste aantal reizen tussen de Pine-eilanden en is een van de toonaangevende bedrijven in inter-eiland verzendingen. Voor de laatste Trasmapi prijzen en vertrektijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Trasmapi Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Trasmapi

  Aan boord bij Trasmapi veerboten

  Trasmapi heeft een vloot van vijf snelle ultra-moderne veerboten die allemaal zijn uitgerust naar de hoogst mogelijke normen. Op deze alleen voor passagiers bestemde dienst zal het voelen alsof uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. De veerboten, de Ibiza Jet , Eivissa Jet , Formentera Jet , Jet Espalmador en Cala Saona zijn catamarans en kunnen tussen 250 en 350 passagiers per keer vervoeren. Het snelste vaartuig van Trasmapi, de Jet Espalmador , is in staat om een snelheid te behalen tot 31 knopen, terwijl de andere veerboten tussen 19 en 28 knopen behalen.

  Alle Trasmapi veerboten bieden zeer comfortabele stoelen, airconditioning en self service drankjes/snacks. Ze houden ook allen rekening met rolstoelgebruikers. Bij alle veerboten, met als enige uitzondering van het snelste schip, de Jet Espalmador , is het mogelijk om buiten te zitten, zodat u zelfs kunt werken aan uw kleurtje op de boot!

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen