Ferry Trelleborg

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Trelleborg Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Trelleborg ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Trelleborg, in Zweden, zijn beschikbaar vanaf Duitsland, Litouwen en Polen. Je kunt een veerboot nemen naar Trelleborg vanuit Rostock en Swinoujscie.

Trelleborg Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Trelleborg worden geëxploiteerd door Stena Line en TT-Line. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Trelleborg opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Trelleborg zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Göteborg en Malmö om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Trelleborg veerboten met Stena Line en TT-Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Trelleborg is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Rostock - Trelleborg
(Stena Line)
€ 118
  • Geboekt: dinsdag 13 oktober 2020
  • Reizen: dinsdag 3 november 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Ferry haven Trelleborg
  • Ferry haven Trelleborg
  • Ferry haven Trelleborg

Over Trelleborg

De ferry haven van Trelleborg ligt bij Trelleborg, de meest zuidelijk gelegen stad in Zweden. De haven van Trelleborg is één van de grootste ferry- en RoRo-havens in Scandinavië. Elk jaar wordt er bijna 11 miljoen ton aan goederen verwerkt (import en export) en passeren meer dan 2 miljoen passagiers de haven.

Met een groot aantal veerdiensten perdag doet Trelleborg dienst als een continentale brug en verbindt zo Scandinavië met het vasteland van Europa.

In de 10de eeuw werd Trelleborg veroverd door Deense Vikingen. Later werd het door het Deense Koningshuis aan de Zweedse Prins Valdemar gegeven als huwelijkscadeau. Uiteindelijk werd Trelleborg toch weer heroverd door de Denen totdat zij in de oorlog van 1658 de gehele provincie Skåne definitief aan Zweden verloren.

U vindt bij Trelleborg prachtige zandstranden en tal van interessante bezienswaardigheden zoals een 1000 jaar oude vikingburcht, megalithische grafkelders en het Trelleborg Museum.

Trelleborg faciliteiten

De ferry haven van Trelleborg is groot en heeft tal van faciliteiten zoals een snackwinkel, een wisselkantoor, openbare telefoons, toiletten en een comfortabele lounge.

Trelleborg routebeschrijving

Per Auto

Vanuit Malmö neemt u snelweg 6/22 richting Trelleborg en vervolgens volgt u de borden richting de ferry terminal.

Vanuit Ystad neemt u weg 9 rechtstreeks naar de ferry haven.

Per Trein/Bus

De Zweedse spoorwegmaatschappij Staens Järnvägar onderhoudt treindiensten naar het Centraal Station in Malmö. Van daar neemt u bus nr. 146 naar Trelleborg Övre (vanaf hier is het nog ong. 10 min. lopen naar de ferry terminal).

Trelleborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Terminal Building, Travemündeallén / Kontinentplan, 23123 Trelleborg, Sweden

TT-Line

Terminal Trelleborg (TT-Line), Travemündebron, S-23122, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen