Ferry Trelleborg

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Trelleborg Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Trelleborg ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Trelleborg, in Zweden, zijn beschikbaar vanaf Duitsland, Litouwen en Polen. Je kunt een veerboot nemen naar Trelleborg vanuit Rostock en Swinoujscie.

Trelleborg Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Trelleborg worden geëxploiteerd door Stena Line en TT-Line. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Trelleborg opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Trelleborg zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Göteborg en Malmö om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Trelleborg veerboten met Stena Line en TT-Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Trelleborg is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Rostock - Trelleborg
(TT-Line)
€ 331
 • Geboekt: dinsdag 30 juni 2020
 • Reizen: zondag 19 juli 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Trelleborg
 • Ferry haven Trelleborg
 • Ferry haven Trelleborg

Over Trelleborg

De ferry haven van Trelleborg ligt bij Trelleborg, de meest zuidelijk gelegen stad in Zweden. De haven van Trelleborg is één van de grootste ferry- en RoRo-havens in Scandinavië. Elk jaar wordt er bijna 11 miljoen ton aan goederen verwerkt (import en export) en passeren meer dan 2 miljoen passagiers de haven.

Met een groot aantal veerdiensten perdag doet Trelleborg dienst als een continentale brug en verbindt zo Scandinavië met het vasteland van Europa.

In de 10de eeuw werd Trelleborg veroverd door Deense Vikingen. Later werd het door het Deense Koningshuis aan de Zweedse Prins Valdemar gegeven als huwelijkscadeau. Uiteindelijk werd Trelleborg toch weer heroverd door de Denen totdat zij in de oorlog van 1658 de gehele provincie Skåne definitief aan Zweden verloren.

U vindt bij Trelleborg prachtige zandstranden en tal van interessante bezienswaardigheden zoals een 1000 jaar oude vikingburcht, megalithische grafkelders en het Trelleborg Museum.

Trelleborg faciliteiten

De ferry haven van Trelleborg is groot en heeft tal van faciliteiten zoals een snackwinkel, een wisselkantoor, openbare telefoons, toiletten en een comfortabele lounge.

Trelleborg routebeschrijving

Per Auto

Vanuit Malmö neemt u snelweg 6/22 richting Trelleborg en vervolgens volgt u de borden richting de ferry terminal.

Vanuit Ystad neemt u weg 9 rechtstreeks naar de ferry haven.

Per Trein/Bus

De Zweedse spoorwegmaatschappij Staens Järnvägar onderhoudt treindiensten naar het Centraal Station in Malmö. Van daar neemt u bus nr. 146 naar Trelleborg Övre (vanaf hier is het nog ong. 10 min. lopen naar de ferry terminal).

Trelleborg Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Terminal Building, Travemündeallén / Kontinentplan, 23123 Trelleborg, Sweden

TT-Line

Terminal Trelleborg (TT-Line), Travemündebron, S-23122, Sweden

Recensies

 • 12 Sep 2019
  Snelle efficiente comfortabele overtocht
  • Ga zo verder

   Beoordeling door Anon

 • 04 Aug 2019
  Ferry To Sweden
  • A relaxt trip in a boot in the restaurant, we could sit, play cards, eat something from the restaurant and relax.

   Beoordeling door TRIENKE STOBBE

 • 23 Jul 2019
  trip to sweden
  • This was a first time experience traveling from Germany to Sweden. Ferry location was easy to find. Signs from main roads will lead you there. On shore facilities simple but complete. Check in and loading procedure simple and good. We had a cabin which was a good cabin and bathroom. A bit weird to see people sleep every where in walkways and smaller rooms. Also the disembarking went fast and smooth. Can recommend this as a night ferry. And will certainly use this ferry again when the opportunity is there

   Beoordeling door PATRIC ALBERT VASSEUR

 • 03 Jul 2019
  Prima
  • Alles was goed

   Beoordeling door JACOB BEKKEMA

 • 19 Jun 2019
  Goede overtocht
  • Mooie overtocht langs de krijtrotsen van Rügen, duurt vier uur om in Zweden te zijn.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen