Tremiti Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tremiti Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tremiti ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Tremiti tot Termoli.

Tremiti Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tremiti worden geëxploiteerd door NLG en Tirrenia di Navigazione. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Tremiti opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Tremiti zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Tremiti veerboten met NLG en Tirrenia di Navigazione staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tremiti is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Tremiti Boten
  • Tremiti Boten
  • Tremiti Boten

Over Tremiti

De haven op het eiland San Domino is relatief klein en ligt vlak bij het strand en wordt alleen door Tirrenia bereikt.

Tremiti Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen