Tsugaru Kaikyo Ferries

Tsugaru Kaikyo Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Tsugaru Kaikyo ferry rond Japan, langs de beroemde Tsugaru te boeken. Tsugaru Kaikyo gebruikt de Blue Dolphin , deze is bijna twee keer de grootte van een jumbo jet, en biedt service van hoge kwaliteit waardoor u verzekerd bent van een comfortabele reis. AFerry heeft altijd de nieuwste aanbiedingen en kortingen op Tsugaru Kaikyo veerboten.

U kunt gebruik maken van AFerry om Tsugaru Kaikyo veerboten te boeken naar Aomori, Oma en Hakodate. Voor alle Tsugaru Kaikyo ferry routes en de meest recente prijzen en vertrektijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Tsugaru Kaikyo Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Tsugaru Kaikyo Ferries

  Aan boord bij Tsugaru Kaikyo veerboten

  Eenmaal aan boord bij de Tsugaru Kaikyo veerboot, wordt u overweldigd door de enorme grootsheid van de ingang. Elke cabine is volledig ingericht en is luxueus genoeg om te worden vergeleken met accommodatie in eerste klas hotels. Vrouwelijke passagiers hebben een exclusief volledig gemeubileerde kamer waar ze kunnen ontspannen op de 3 uur en 40 minuten reis, terwijl er een speeltuin en een speelkamer beschikbaar is voor de kinderen. Honden kunnen worden ondergebracht op het hondendek of in de hondenkamer, tegen een kostprijs van ongeveer 1.000 yen.


  Over Tsugaru Kaikyo Veerboten

  De Tsugaru Kaikyo Ferries vloot bestaat uit drie schepen, de Blue Dolphin , de Venus en de Maagd , elk van deze schepen heeft een capaciteit van ongeveer 600 man.


  Of u nu de Tsugaru Kaikyo Hakodate Aomori veerboot, de Hakodate Oma dienst of gebruik maakt van een andere Tsugaru Kaikyo ferry, u bent verzekerd van een ontspannende en aangename reis.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen