Tsushima Ferries

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tsushima ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Tsushima, in Japan, zijn beschikbaar vanaf South Korea. Je kunt een veerboot nemen naar Tsushima vanuit Busan.

Tsushima Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tsushima worden geëxploiteerd door Kobee. Wanneer u naar een veerboot naar Tsushima zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Hitakatsu om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Tsushima veerboten met Kobee staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tsushima is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Tsushima Ferries
  • Tsushima Ferries
  • Tsushima Ferries

Over Tsushima

Tsushima veerhaven ligt op het kleine IJsland Tsushima tussen Zuid-Korea en Japan.

Tsushima heeft invloeden van beide culturen, wat uw ervaring al de meer divers maakt. Het eiland staat bekend om haar begeleid vissen en wandeltochten als onderdeel van avontuurlijke arrangementen.

Tsushima faciliteiten

Er zijn fundamentele havenfaciliteiten in Tsushima haven, maar je hoeft niet ver te reizen om de plaatselijke voorzieningen te vinden in de havenstad Izuhara waar u moderne hotels en restaurants vindt.

Tsushima routebeschrijving

Vanwege de omvang van Tsushima, is de haven, in het centrum van Izuhara gemakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het eiland.

Tsushima Kaart

Bekijk map

Havenadres

Kobee

817-0016 Nagasaki-ken, Tsushima-shi, Izuharamachi Higashizato, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen