Tuana

Tuana Maritime
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Wanneer u een bezoek aan Rhodos in Griekenland brengt, of zelfs als u een van de populaire resorts in de buurt van de Turkse stad Fethiye bezoekt, geeft Tuana Maritime u de kans om uw vakantie nog spannender te maken door het reizen tussen Turkije en Griekenland. Veel mensenmaken gebruik van deze ferry voor dagexcursies maar u kunt er ook zeker meerdere dagen verblijven.

Ferry Routes Tuana Maritime

Tuana Maritimeverzorgt dagelijks ferry overtochten tussen Rhodos en Fethiye en verbindt zo Griekenland en Turkije met elkaar.

Zie hieronder voor de nieuwste Tuana Maritieme ferry prijzen en vaartijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Tuana Maritime tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 45 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Tuana Maritime Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Tuana Maritime

  Aan boord bij Tuana Maritime

  Tuana Maritime werkt momenteel met twee moderne hoge snelheid passagiersschepen. Dit zijn de Aegean Queen en de Flying Poseidon. Beide schepen zijn modern en ontworpen om u naar uw bestemming in comfort en op snelheid te brengen. Gezien het feit dat de reistijd zo klein is, zijn er niet veel faciliteiten aan boord. Het is echter mogelijk om koude dranken en snacks aan boord kopen en er zijn toiletten. Van welke Tuana Maritime ferry u ook gebruik maakt, u bent altijd verzekerd van een eenvoudige, veilige en ontspannen reis.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen