Ferry Tunis

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tunis Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tunis ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Tunis, in Tunesie, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk, Italie en Sicilie. Je kunt een veerboot nemen naar Tunis vanuit Genua, Marseille en Salerno.

Tunis Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tunis worden geëxploiteerd door Corsica Linea, CTN, Grandi Navi Veloci en Grimaldi Lines. Omdat 4 veermaatschappijen in en uit Tunis opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Tunis zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Veerboten met Corsica Linea en andere bedrijven die van en naar Tunis varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tunis is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Genua - Tunis
(Grandi Navi Veloci)
€ 542
 • Geboekt: vrijdag 18 september 2020
 • Reizen: zaterdag 26 september 2020 - donderdag 26 november 2020
 • Auto + 1
Genua - Tunis
(CTN)
€ 325
 • Geboekt: maandag 21 september 2020
 • Reizen: zaterdag 26 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1
 • Ferry haven Tunis
 • Ferry haven Tunis
 • Ferry haven Tunis

Over Tunis

Tunesië ligt aan de Afrikaanse Middellandse Zeekust op ong. 130 km van Sicilië en 160 km ten zuiden van Sardinië. Tunesië grenst in het westen aan Algerije en in het zuidoosten aan Libië.

Tunis is de hoofdstad van Tunesië en het belangrijkste industriele centrum van de regio. Het heeft een Middellandszee-klimaat met een jaarlijkse regenval van 470 mm.

Het levendige Tunis weerspiegelt een intrigerende samensmelting van twee culturen. Het is een stad waar 19de eeuwse Franse boulevards en westers gestylde winkels en entertainment naast de Arabische traditie bestaan, zoals bijv. de exotische labyrinthachtige 13de eeuwse Medina van Moorse huizen (een van de best bewaarde gebleven Medina's in de Islamitische wereld). Nabij liggen de indrukwekkende ruïnes van de Fenicische stad Carthago. De stad werd herbouwd door Julius Caesar en Augustus en groeide vervolgens uit tot de op twee na grootste stad van het Romeinse rijk.

Tunis faciliteiten

De belangrijkste ferry haven van Tunis ligt bij de commerciële haven in La Goulette, 13 km ten noorden van Tunis. De belangrijkste ferry haven ligt op slechst 800 meter van de binnenstad van La Goulette. Waar vroeger alleen vrachtschepen aanmeerden, richt de haven zich nu ook op passagiersvervoer.

In de stad La Goulette vindt u de beste visrestaurants van Tunis. Verder zijn er weinig voorzieningen.

Tunis routebeschrijving

Tunis Kaart

Bekijk map

Havenadres

CTN

Gare Maritima, 2060 La Goulette, Tunisia

CTN

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Grandi Navi Veloci

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Grimaldi Lines

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Corsica Linea/CTN

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Corsica Linea

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Recensies

 • 16 Sep 2019
  Reis
  • Nvt

   Beoordeling door Abdel

 • 20 Aug 2019
  Podróż
  • Aferry jako biuro super,super kontakt pomoc...Ale jeżeli chodzi o prom to straszne co tam się dzieje ludzie śpią na podlogach,obsługa może ze 3 osoby mówiące po angielsku...

   Beoordeling door MARTA MIZIOLEK

 • 24 Dec 2018
  Eerste en de laatste keer
  • Klant onvriendelijk en vies

   Beoordeling door BADIH KORDI

 • 19 Aug 2017
  Verschil in schepen en de accommodatie.
  • In het doorgaan een doorsnee schip,als je een zetel neemt om te overnachten,moet je de vieze bacterie lucht erbij nemen,vind ik echt goor. In de terugvaart een ander schip,groter, mooier en met zwembad. Alleen was die niet gevuld. We waren maar met een 150 passagiers en die hadden geen zwembad verdient,alleen die 2000 passagiers die naar Tunesië reisden, die verdienden het om even te kunnen in het water plonzen. Conclusie,ik heb voor iets betaald en niet gekregen. En een goede raad,neem een kajuit en geen zetel om te overnachten.

   Beoordeling door Christelle Verkain

 • 17 Aug 2017
  Super !!
  • Wij zijn heel tevreden over Corsica Linea.

   Beoordeling door S. MACHAT

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen