Ferry Umago

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Umago ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Umago, in Kroatie, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Umago vanuit Venetie.

Umago Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Umago worden geëxploiteerd door Atlas Kompas en Venezia. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Umago opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Umago zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Hvar, Novalja en Porec om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Umago veerboten met Atlas Kompas en Venezia staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Umago is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Umago
  • Ferry haven Umago
  • Ferry haven Umago

Over Umago

Umago is een stad en een haven aan de noordwestkust van Istrië. Vanuit Umago vertrekt een belangrijke bootverbinding. Deze verbindt Kroatië en Europa. Umago ligt op ong. 40 km van Trieste. Het belangrijkste evenement in Umago is het jaarlijkse ATP tennis toernooi. Umago is een prachtige plek en heeft mooie stranden en luxueuze hotels. Activiteiten die in en rond Umago ondernomen kunnen worden zijn fietsen, bergbeklimmen, wandelen, zwemmen, zeilen en duiken.

Umago Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlas Kompas

Umag Ferry Port, Setaliste Vladimira Gortana, 52470 Umag, Croatia

Commodore Cruises

52470, Umag, Croatia

Venezia

, 52 470, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen