Umea Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Umea Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Umea ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Umea, in Zweden, zijn beschikbaar vanaf Finland. Je kunt een veerboot nemen naar Umea vanuit Vaasa.

Umea Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Umea worden geëxploiteerd door Wasaline. Wanneer u naar een veerboot naar Umea zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Umea veerboten met Wasaline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Umea is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Umea Boten
  • Umea Boten
  • Umea Boten

Over Umea

Umea staat bekend als de "stad van de zilverberken" en ligt aan de monding van de rivier de Ume. Na het grote vuur van Umea in 1888, werd de hele stad herbouwd en werden duizenden berkenbomen langs de straten geplant.

Het Bildmuseet-museum is een van de hoofdattracties in Umea. Tentoonstelling van hedendaagse kunst uit Zweden en de hele wereld, kunt u elk jaar genieten van schilderijen, beeldhouwwerken, graffiti, design en architectuur met ongeveer 15 unieke tentoonstellingen. Het museum is het hele jaar door geopend en toegang is gratis.

Bij Älgens Hus krijg je een once in a lifetime-ervaring door heel dichtbij een eland te komen. Umea is de thuisbasis van de eerste elandenboerderij van Europa, waar je tamme elanden kunt aanraken - iets dat je ergens anders zou moeten doen.

Umea Kaart

Bekijk map

Havenadres

Wasaline

Umea Ferry Port, 913 32 Holmsund, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen