Vaasa Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Vaasa Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Vaasa ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Vaasa, in Finland, zijn beschikbaar vanaf Zweden. Je kunt een veerboot nemen naar Vaasa vanuit Umea.

Vaasa Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Vaasa worden geëxploiteerd door Wasaline. Wanneer u naar een veerboot naar Vaasa zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Vaasa veerboten met Wasaline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Vaasa is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Vaasa Boten
  • Vaasa Boten
  • Vaasa Boten

Over Vaasa

Vaasa is verbonden met Umeå door Wasaline-veerboten, en net als Umeea leed Vaasa in 1852 een groot vuur waardoor een groot deel van de stad in puin lag. Het besluit werd genomen om Vaasa dichter bij de zee te brengen en de Zweedse architect Carl Axel Setterberg werd aangewezen als de belangrijkste architext om de stad te herbouwen.

Je kunt nog steeds de oude Vaasa bezoeken, waar je ruïnes en een 18e-eeuws gerechtsgebouw zult vinden dat het vuur heeft overleefd maar is omgebouwd tot de kerk van Korholm.

Als u gefascineerd bent door moderne architectuur, vindt u enkele unieke gebouwen in Vaasa. Kijk uit naar de Campus van de Vaasa-universiteit, het Center City Block en de Huutoniemi-kerk in het bijzonder.

Vaasa Kaart

Bekijk map

Havenadres

Wasaline

Vanha Satamatie, , 65170 Vaasa, Finland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen