Valletta Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Valletta Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Valletta ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Valletta, in Malta, zijn beschikbaar vanaf Italie en Sicilie. Je kunt een veerboot nemen naar Valletta vanuit Catania, Pozzallo en Salerno.

Valletta Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Valletta worden geëxploiteerd door Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione en Virtu Ferries. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Valletta opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Valletta zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Valletta veerboten met Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione en Virtu Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Valletta is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Valletta Boten
  • Valletta Boten
  • Valletta Boten

Over Valletta

Valletta is de ommuurde hoofdstad van Malta, een eiland in de Middellandse Zee. Het werd opgericht in de jaren 1500 op een schiereiland door de Ridders van St. John, een rooms-katholieke orde. Valletta is een prachtige decoratieve kleine glooiende stad die gemakkelijk te voet te verkennen is en de bekende musea, paleizen en grote kerken te zien. Barokke bezienswaardigheden zijn onder andere de Sint-Janscokathedraal, waarvan het decoratieve interieur het Caravaggio-meesterwerk 'The Beheading of Saint John' herbergt. Je kunt zelfs een traditionele rit met paard en wagen maken door deze prachtige stad en deze lokale monumenten en uitzichten op de kust bewonderen.

Valletta Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tirrenia di Navigazione

Sea Passenger Terminal Tirrenia Office - Room 80 Pinto Wharf Floriana FRN 1913 Malta, 1913, Malta

Virtu Ferries

Virtu Passenger Terminal,Xatt il-Ghassara tal-Gheneb,Marsa, Malta, MRS 1917, Malta

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen