Valverde Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw Valverde ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Valverde, in Canarische Eilanden, zijn beschikbaar vanaf Tenerife. Je kunt een veerboot nemen naar Valverde vanuit Los Cristianos.

Valverde Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Valverde worden geëxploiteerd door Naviera Armas. Wanneer u naar een veerboot naar Valverde zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Valverde veerboten met Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Valverde is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Los Cristianos - Valverde
(Naviera Armas)
€ 216,47
  • Geboekt: donderdag 12 september 2019
  • Reizen: zondag 10 november 2019 - donderdag 14 november 2019
  • Auto + 2

Valverde Routes

Speciale aanbieding

  • Valverde Boten
  • Valverde Boten
  • Valverde Boten

Over Valverde

El Hierro heeft een afwisselend landschap met hoge heuvels en diepe valleien, met een top op meer dan 500 meter boven zeeniveau. De hoogte kan aanzienlijk verschillen van het klimaat, dat over het algemeen tropisch is.

Aan de noordkust zijn de wateren rustig genoeg om te zwemmen en is er een zwart zandstrand aangelegd in een baai. Valverde is een fantastische plek om te wandelen, want de toppen van de heuvels bieden een spectaculair uitzicht op de kustlijn en de stad beneden.

Valverde Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Muelle La Estaca, s/n, 38900 - Valverde, Canary Islands (El Hierro)

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen