Valverde Boten

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Valverde

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Valverde Boten - Prijzen vanaf 112 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Valverde ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Valverde, in Canarische Eilanden, zijn beschikbaar vanaf Tenerife. Je kunt een veerboot nemen naar Valverde vanuit Los Cristianos.

Valverde Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Valverde worden geëxploiteerd door Naviera Armas. Wanneer u naar een veerboot naar Valverde zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Valverde veerboten met Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Valverde is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Valverde

El Hierro heeft een afwisselend landschap met hoge heuvels en diepe valleien, met een top op meer dan 500 meter boven zeeniveau. De hoogte kan aanzienlijk verschillen van het klimaat, dat over het algemeen tropisch is.

Aan de noordkust zijn de wateren rustig genoeg om te zwemmen en is er een zwart zandstrand aangelegd in een baai. Valverde is een fantastische plek om te wandelen, want de toppen van de heuvels bieden een spectaculair uitzicht op de kustlijn en de stad beneden.

Valverde Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen