Veerboot Amorgos

kaart
 • Amorgos
  Vergelijk tijden en prijzen voor Amorgos

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Amorgos
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Boek uw Veerboot naar Amorgos snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar het Cycladen Eiland Amorgos in Griekenland vanuit de Griekse havens Astypalea, Donoussa, Naxos, Paros, Piraeus, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Naxos, Patmos, Rhodos en Schinoussa.
 • Het eiland Amorgos heeft 2 kleine veerboot havens. In het zuiden ligt Katapola en in het noorden Aegiali. De veerbootmaatschappij Blue Star Ferries onderhoudt een geregelde veerdienst tussen de haven van Aegiali en Astypalea, Donoussa, Naxos, Paros en Piraeus. Daarnaast vaart Blue Star Ferries regelmatig tussen Katapola en de havens van Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Naxos, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodos en Schinoussa.
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Amorgos zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Amorgos.

Om veerboten naar Amorgos te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Amorgos veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Amorgos Kaart

Bekijk map

Havenadres