Veerboot Amorgos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Amorgos snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar het Cycladen Eiland Amorgos in Griekenland vanuit de Griekse havens Astypalea, Donoussa, Naxos, Paros, Piraeus, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Naxos, Patmos, Rhodos en Schinoussa.
  • Het eiland Amorgos heeft 2 kleine veerboot havens. In het zuiden ligt Katapola en in het noorden Aegiali. De veerbootmaatschappij Blue Star Ferries onderhoudt een geregelde veerdienst tussen de haven van Aegiali en Astypalea, Donoussa, Naxos, Paros en Piraeus. Daarnaast vaart Blue Star Ferries regelmatig tussen Katapola en de havens van Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Naxos, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodos en Schinoussa.
  • Veerboot naar Amorgos
  • Veerboot naar Amorgos
  • Veerboot naar Amorgos
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Amorgos zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Amorgos.

Om veerboten naar Amorgos te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Amorgos veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Amorgos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen