Veerboot Arbatax

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Arbatax Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Arbatax snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Arbatax op Sardinië vanuit de haven van Civitavecchia en Genua op het vasteland van Italië met de veerbootmaatschappij Tirrenia Navigazione.

  • Tirrenia verzorgt tot 2 veerboot overtochten per week naar Arbatax vanuit Civitavecchia (vaartijd 10 uur en 30 minuten) en Genua (vaartijd 17 uur).
  • Tirrenia heeft een vloot van moderne, snelle en comfortabele veerboten die een snelheid van 30 knopen kunnen bereiken.
  • Veerboot naar Arbatax
  • Veerboot naar Arbatax
  • Veerboot naar Arbatax
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Arbatax zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Arbatax.

Om veerboten naar Arbatax te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Arbatax veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Arbatax Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tirrenia di Navigazione

Piazzale Scogli Rossi, I 08041 Arbatax, Sardinia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen