Veerboot Arrecife

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Arrecife Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Arrecife snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Arrecife op Lanzarote vanuit de haven van Las Palmas op Gran Canaria, Santa Cruz de La Palma, de hoofdstad van La Palma, Santa Cruz de Tenerife, de hoofdstad van de provincie Tenerife of vanuit Cadiz in Zuidwest-Spanje met de veerbootmaatschappij Trasmediterranea.
  • Trasmediterranea verzorgt 1 keer per week een veerboot overtocht naar Arrecife vanuit de havenstad Cadiz, vaartijd 32 uur en 30 minuten.
  • De veerbootmaatschappij Trasmediterranea verzorgt daarnaast 2 veerboot overtochten per week naar Arrecife vanuit de haven van Las Palmas met een vaartijd van 8 uur en 30 minuten.
  • Veerboten vanuit Arrecife varen eveneens eenmaal per week naar Santa Cruz de La Palma, vaartijd ongeveer 29 uur, en Santa Cruz de Tenerife, vaartijd ongeveer 36 uur.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Las Palmas - Arrecife
(Trasmediterranea)
€ 68
  • Geboekt: donderdag 22 oktober 2020
  • Reizen: zaterdag 24 oktober 2020 (Enkele reis)
  • 2 volwassene(n) (Voetpassagier)
  • Veerboot naar Arrecife
  • Veerboot naar Arrecife
  • Veerboot naar Arrecife
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Arrecife zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Arrecife.

Om veerboten naar Arrecife te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Arrecife veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Arrecife Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Avenue de Los Mármoles, Arrecife, 35500, Lanzarote, Canary Islands (Lanzarote)

Trasmediterranea

José Antonio, 90, C.P. 35500, Canary Islands (Lanzarote)

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen