Veerboot Astypalea

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Astypalea Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Astypalea snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar het Dodekanessos eiland Astypalea in Griekenland met de veerbootmaatschappij Blue Star Ferries.
 • Geregeld vaart er een Blue Star Ferries veerboot naar Astypalea vanuit de haven van Aegiali (Amorgos), Donoussa, Naxos, Kos, Kalymnos, Nisyros, Paros, Rhodos, Tilos en Piraeus.
 • Veerboot naar Astypalea
 • Veerboot naar Astypalea
 • Veerboot naar Astypalea
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Astypalea zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Astypalea.

Om veerboten naar Astypalea te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Astypalea veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Astypalea Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece

Recensies

 • 20 Oct 2014
  Makkelijk en leuk
  • De bootreis van Kos naar Astypalea verliep heel soepel. De boot gaat maar 1 keer per week dus je wilt hem niet missen. Wees 30 min voor vertrek op de plek waar de boot aankomt (langs het fort, achteraan de baai). Boot maakt wel wat geluid en trilt behoorlijk gedurende de hele reis maar niet zo erg dat je er misselijk van wordt, althans in ons geval.

   Beoordeling door Michael

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen