Ferry naar Azoren

 • Veerboten voor De Azoren
  Veerboten voor De Azoren

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Overtochten tussen de eilanden
  Overtochten tussen de eilanden

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter

Ferry naar Azoren - Prijzen vanaf 44 €

De Azoren

De Azoren is een eilandengroep dat behoort tot Portugal. Op ongeveer 1370 kilometer van Portugal en 2340 kilometer van Amerika ligt het in de Atlantische Oceaan. De eilandengroep bestaat uit 9 bewoonde- en 8 onbewoonde eilanden. Totaal telt de oppervlakte ongeveer 2250 km2 en heeft het eiland ongeveer 250.000 inwoners. De hoofdstad van de Azoren is Ponta Delgada, dat ligt op het oostelijke eiland Sao Miguel. U kunt verschillende eilanden bekijken, want er varen dagelijks veervoten tussen de verschillende eilanden.

Wat te doen op de Azoren

Vanwege de constante klimaat op het eilanden is het een heerlijke plek om te ontsnappen van de koude winters in Nederland. De temperatuur varieert in het jaar tussen de 14 en 24,8 graden Celcius. De Azoren staan bekend vanwege de prachtige stranden en blauwe zee. U kunt tijdens uw overnachting een dagtrip nemen om te kijken naar walvissen, of een van de omliggende eilanden bezoeken.

Uw reis naar de Azoren?

Helaas is er nog geen veerboot verbinding van het vaste land van Portugal (of Amerika) naar de Azoren. U zou een vliegtuig moeten nemen vanuit Porto of Lissabon naar het vliegveld op een van de eilanden. Vanuit daar kunt u uw reis vervolgen met de veerboten. Plekken voor deze veerboten zijn te boeken via AFerry.

Boeken

U kunt gemakkelijk uw overtochten boeken bij AFerry. Zoek uw reis, kies het aantal personen en boek direct uw tickets. Bekijk de dienstregelingen van de maatschappijen, vergelijk de prijzen en boek een van onze speciale aanbiedingen. Uw reis plannen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Veerboot routes naar Azoren

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen