Ferry Barcelona

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Barcelona Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Barcelona ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Barcelona, in Spanje, zijn beschikbaar vanaf Algerije, Balearen, Frankrijk, Italie, Marokko en Sardinie. Je kunt een veerboot nemen naar Barcelona vanuit 9 veerhavens:

 • Alcudia
 • Algiers
 • Ciutadella
 • Genua
 • Ibiza
 • Nador
 • Palma
 • Savona
 • Tanger Med

Barcelona Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Barcelona worden geëxploiteerd door Algerie Ferries, Balearia, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines en Trasmediterranea. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Barcelona opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Barcelona zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Alicante, Denia en Gandia om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met Algerie Ferries en andere bedrijven die van en naar Barcelona varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Barcelona is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Palma de Mallorca - Barcelona
(Balearia)
€ 209
 • Geboekt: woensdag 26 augustus 2020
 • Reizen: dinsdag 3 november 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
 • Ferry haven Barcelona
 • Ferry haven Barcelona
 • Ferry haven Barcelona

Over Barcelona

De ferry haven van Barcelona ligt naast de belangrijkste cruise terminal dichtbij Port Vell (de oude haven), meest zuidelijke van La Rambla. La Rambla is een gezellige en drukke boulevard van 1,2 km lang die van Port Vell naar een groot plein loopt, de Plaça de Catalunya, in het centrum van Barcelona.

De ferry haven van Barcelona heeft in de afgelopen jaren een grondige renovatie ondergaan. De haven is verdeeld in meerdere zones om de service, efficiency en gemak te verbeteren voor alle passagiers. Daarnaast hoopt men in de toekomst verder uit te breiden en een van de grootste havens van Europa te worden.

De ferry haven van Barcelona beschikt over 4 belangrijke terminals waar verschillende veerbootmaatschappijen zoals Balearia, Iscomar, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines en Trasmediterranea gebruik van maken.

Barcelona ligt aan de oostkust van Spanje en is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië en tevens de hoofdstad van de provincie Barcelona en de comarca Barcelonès. Barcelona is een zeer oude stad die al stond aangeduid op landkaarten in 133 v. Chr.. In de Gotische wijken zijn nog immer bewijzen zichtbaar van deze lange geschiedenis. Barcelona is een paradijs voor een ieder die van architectuur en cultuur houdt. Barcelona betovert met de prachtige en kleurrijke werken van de de architect Antoni Gaudi en de ontelbare Gotische bouwwerken. U mag de Sagrada Familia, de eeuwenoude onvoltooide kathedraal die is ontworpen door Gaudi, absoluut niet missen. Of wat dacht u van een bezoek aan het Picasso-museum waar werken van de kunstschilder Pablo Picasso worden tentoongesteld. U vindt in Barcelona gezellige pleintjes waar muziek wordt gespeeld en barretjes waar overheerlijke tapas grechten worden geserveerd. Breng een bezoek aan de mondaine winkelstraten, flaneer langs kiosken en fonteinen of maak een wandeling in een van de schitterende parken. Barcelona is de op één na grootste stad van Spanje na de hoofdstad Madrid. Barcelona is zonder twijfel de meest Europese stad van het land. De eerste officiële taal van Catalonië is het Catalaans, en de tweede Spaans.

Barcelona faciliteiten

Ferry overtocht Barcelona - Majorca:

De Trasmediterránea terminal ligt bij de moll de Sant Bertrán. U vindt onder meer de volgende faciliteiten in de ferry terminal: air conditioning, bar/restaurant, toiletten, autoverhuur, cadeauwinkeltjes, openbare telefoons en een bank. Bij het World Trade Center is een parkeerterrein.

Terminal C moll Adossat ligt bij moll Adossat. Deze ferry terminal heeft air conditioning, toiletten (buiten de terminal) en een verkoopautomaat.

Ferry overtocht Barcelona - Ibiza/Menorca:

Trasmediterránea Terminal - faciliteiten zoals hierboven beschreven.

Terminal de Drassanes ligt bij de moll Barcelona Nord. De ferry terminal biedt diverse faciliteiten zoals air conditioning, een cafeteria, toiletten, openbare telefoons, bagage-opslagruimte en een krantenkiosk. Bij het World Trade Center vindt u een parkeerterrein.

Ferry overtocht Barcelona - Genua:

Terminal de Génova ligt bij de moll Ponent Nord. Deze ferry terminal is uitgerust met air conditioning, toiletten, openbare telefoons en diverse verkoopautomaten.

Barcelona routebeschrijving

Per Auto

Zodra u de stad binnenrijdt, volgt u de borden richting de haven.

Per Trein

Het dichtsbijzijnde metrohalte is Drassanes (groene lijn line L3) bij het Christopher Columbus monument en ligt op ongeveer 20 min. lopen van de haven.

Per Taxi

Vanuit het stadscentrum kunt u een taxi nemen naar de ferry haven. De taxirit duurt ongeveer 10 minuten.

U kunt op verschillende manieren van de luchthaven naar de ferry haven reizen. De snelste optie is om een taxi nemen. Taxi zijn over het algemeen betrouwbaar en goedkoop. De taxirit duurt ongeveer 25 minuten.

Per Bus

De Z.A.L. busdienst (helder blauwe bussen) vertrekt iedere 20 minuten van het Christopher Columbus monument naar de belangrijkste terminals.

Ferry haven Barcelona Parkeren

Op 5 minuten van de ferry terminals bij Passeig de Josep Carner / Passeig de Montjuic vindt het bewaakte Bus Montjuïc parkeerterrein waar u 24 uur per dag u auto kwijt kunt.

Barcelona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Algerie Ferries

Estación Marítima, Muelle de San Beltrán, C.P. 08039, Spain

Balearia

Estación Marítima Drassanes, s/n, 08039, Spain

Grandi Navi Veloci

Estación Maritima, Terminal Muelle Costa, Barcelona, 08039, Spain

Grimaldi Lines

Estación Maritima, Barcelona, 08039, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima, Muelle de San Beltrán, C.P. 08039, Spain

Recensies

 • 14 Feb 2020
  Het in checken in nador
  • Het checken in nador is verschikkelijk. De kantoor is buiten het haven. Als je niet goed op let wordt je er beroofd. Het inchecken tijden zijn ook niet altijd duidelijk. Als de boot om 16 uur vertrek zorg er voor dat je al om 9 uur daar bent. Verschikelijk

   Beoordeling door Anon

 • 01 Dec 2017
  terminal Ibiza
  • Bij vertrek uit Ibiza moesten we wat zoeken naar de juiste terminal, het was niet erg duidelijk aangegeven waar we moesten zijn...

   Beoordeling door Anon

 • 29 Oct 2017
  Bad experience
  • Traveling on an old and dirty ship with very bad food as well breakfast and dinner is an experience we will not easy forget. Dirty and damaged toilets, old and dirty chairs.

   Beoordeling door JAN-DIRK PILKES

 • 16 Feb 2017
  Winter Vakantie italie
  • Grimaldi ferrys zijn een goed alternatief voor de weg en zeker niet duurder,wel relakst en voldoende facaliteiten aan boord vriendelijk personeel. Tot de volgende reis.

   Beoordeling door TED HUIJBERTS

 • 12 Oct 2016
  Mooie vakantie trip
  • Het was even uitzoeken hoe we de email van aa ferries omgezet kregen in tickets voor het schip. Dat bleek uiteindelijk een standaard procedure die vlak voor afvaart nog te regelen was. Dat zou wat duidelijker in uw bevestigingsemail verwoord mogen worden.

   Beoordeling door Lou van Noorden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen