Ferry Bari

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Bari Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Bari ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Bari, in Italie, zijn beschikbaar vanaf Albanie, Griekenland, Ionische Eilanden, Kroatie en Montenegro. Je kunt een veerboot nemen naar Bari vanuit Dubrovnik, Durres, Igoumenitsa en Patras.

Bari Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Bari worden geëxploiteerd door Adria Ferries, ANEK Superfast, Grandi Navi Veloci, Jadrolinija en Ventouris Ferries. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Bari opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Bari zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ancona om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met Adria Ferries en andere bedrijven die van en naar Bari varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Bari is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Igoemenitsa - Bari
(ANEK Superfast)
€ 196
 • Geboekt: maandag 7 september 2020
 • Reizen: dinsdag 29 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
 • Ferry haven Bari
 • Ferry haven Bari
 • Ferry haven Bari

Over Bari

De ferry haven van Bari ligt aan de Adriatische Zee bij de "hiel" van Italië.

Bari is een belangrijke havenstad en de hoofdstad van het gebied Apulië (of Puglia). De haven van Bari is een moderne en multifunctionele haven met 2 volledig uitgeruste terminals en 2 in aanbouw zijnde nieuwe ligplaatsen voor cruiseferries. De ferry haven heeft een goede verbinding met de rest van Italië door de nabijheid van het nationale spoorwegnetwerk en verscheidene autosnelwegen.

Dankzij de centrale ligging is Bari het bestuurlijke, culturele en handelscentrum tussen Europa en het Midden-Oosten. Reeds ten tijde van het Romeinse Rijk was Bari een belangrijk handelscentrum. In Bari vindt u een groot aantal interessante bezienswaardigheden, zoals de Sabinus kerk, het Petruzzelli theater en het kasteel Svevo. Het is eveneens de moeite waard om de Basiliek van Sint Nicolaas, de bisschop van Myra, te bezoeken. In deze Basiliek ligt Sint Nicolaas, bekend in Nederland en België om het feest op 5 December, begraven. Sint Nicolaas is eveneens de beschermheilige van de stad. Daarnaast heeft Bari een prachtig historisch museum waar u zeker niet aan voorbij moet gaan en het is een universiteitsstad.

Bari faciliteiten

De ferry haven van Bari is van alle faciliteiten voorzien.

Bari routebeschrijving

Per Auto

Bari is te bereiken via de snelweg A14. Neem vervolgens de afslag Bari. Bari is eveneens bereikbaar via de provinciale weg SS16, ook wel de Adriatische route genoemd.

Per Trein

Het dichtsbijzijnde treinstation is het Centraal Station in Bari op ongeveer 3 km van de ferry haven.

Bari Kaart

Bekijk map

Havenadres

Adria Ferries

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

Adriatica Traghetti

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

ANEK Superfast

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

European Seaways

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

Montenegro Lines

Corso Antonio de Tullio, 70122, Bari, Italy

Grandi Navi Veloci

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

Jadrolinija

Corso Vittorio Veneto - Area Marisabella, 70120, Bari, Italy

Tirrenia di Navigazione

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

Venezia

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

Ventouris Ferries

Corso Antonio de Tullio, 70120, Bari, Italy

Recensies

 • 24 Aug 2019
  Old ship but good staf
  • Old ship but good staf. Oud schip maar goede bemanning .

   Beoordeling door Anon

 • 03 Sep 2017
  Trip
  • Nice and calm boat trip

   Beoordeling door Danny Moerland

 • 17 Sep 2016
  Slechtste ervaring ooit!
  • De overtocht van Bar naar Bari zal ik sterk afraden! Het begint al verschrikkelijk bij de incheck procedure. Er waren twee beambten beschikbaar om het hele schip te controleren. Dit resulteerde in een twee uur lange rij in een ruimte zonder frisse lucht. Vervolgens was het personeel op het schip zeer onprofessioneel en vooral met elkaar bezig. Het schip was oud en smerig. Alle toiletten waren verstopt. Als student waren we wel wat viezigheid gewend maar dit was een aanslag op je gezondheid. In de ruimte met slaapstoelen werd heel de nacht feest gevierd. Opmerkingen van reizigers die wilde slapen werden genegeerd en de bemanning was nergens te bekennen. Door het schip heen lage overal mensen op de grond te slapen met luchtbedden, matjes, veldbedden etc.. Als student Maritieme Techniek was ik geschokt. Een calamiteit aan boord zou leiden tot een onoverzichtelijke chaos. Elke norm van veiligheid werd overtreden aan boord van dit schip.

   Beoordeling door Vincent

 • 19 Aug 2016
  Zeer oud schip en onvriendelijke bemanning
  • Slechtste ervaring met een Ferry ooit! Vies oud schip, onveilig gevoel en in de nacht zeer luidruchtige mensen.

   Beoordeling door Vincent

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen