Veerboot Brindisi

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek uw Veerboot naar Brindisi snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Brindisi in Italië vanaf de Griekse eilanden Corfu, Paxi, Zakynthos en Kefalonia, Igoumenitsa en Patras op het vasteland van Griekenland en vanuit de haven van Vlore in Albanië.
 • De veerbootmaatschappijen Agoudimos Lines, Ventouris Ferries, European Sealines en Endeavor Lines verzorgen geregeld veerboot overtochten naar Brindisi vanuit verschillende Griekse havens zoals Corfu, Kefalonia, Paxi, Zakynthos, Igoumenitsa en Patras.
 • Red Star Ferries vaart dagelijks tussen Vlore en Brindisi.

Brindisi Routes

 • Veerboot naar Brindisi
 • Veerboot naar Brindisi
 • Veerboot naar Brindisi
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Brindisi zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Brindisi.

Om veerboten naar Brindisi te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Brindisi veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Brindisi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 28 Aug 2016
  slecht georganiseerd
  • Het adres van de haven klopt niet, vanaf hier vertrekken alleen ferrys naar Corfu, daarna was het zoeken naar de juiste plek om kn te checken, stond nergens aangegeven. 2 uur vertraging, restaurant aan boord was simpel en sloot een uur na vertrek. Verder totaal niks te doen aan boord. Personeel wist niet hoe laat we aan zouden komen en zei maar wat, met als gevolg dat we veel te laat wakker waren. Het leek er een beetje op alsof de ferry voor de 1e keer met dit personeel op weg was.

   Beoordeling door Martijn ter Haar

 • 19 Jul 2015
  Not a pleasent experience
  • The boat of Grimaldi Lines was in a bad condition and it is very overpriced for the service they provide and for the accomodation (especially the cabins). The guy on the reception was disrespectful to the guests and acted like he is an officer on the boat instead of being helpfull and welcomming to the guests. We had a bad experience and I would not recommend Grimaldi Lines to anyone.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Jul 2015
  slechte en waardeloze maatschappij
  • De boot is stink smerig, letterlijk. Het personeel gedraagt zich als horken, en het voedsel is te duur en nauwelijks geschikt voor consumptie. Tip: neem zelf eten en drinken mee. De hutten zijn eigenlijk ook slecht en vies. De site van Grimaldi is onduidelijk en wij gaan in ieder geval nooit meer deze maatschappij boeken. Service bij de incheck balie is slecht. Was overigens ook zo van Italië naar Griekenland. Als je naar de overkant wil moet je met de boot; vermijd Grimaldi Lines.

   Beoordeling door slechte maatschappij

 • 04 Aug 2014
  Niet helemaal geslaagd
  • Ik heb goed nieuws en vooral slecht nieuws. Het goede nieuws is: - de faciliteiten in onze hut waren prima. Een eigen toilet en een douche. - Het was fijn om op de verschillende dekken te wandelen. - We hebben genoten van de reis ondanks alle minpunten. En nu het slechte nieuws. De dingen die tegenvielen waren: - geen wifi, laat staan gratis wifi. Dat is niet meer van deze tijd. - Het eten was abobinabel. Je verwacht dat Italianen meer kunnen dan smakeloze pasta's, verdroogde salades en vage doperwten met onbestemd vlees. Een schande voor Italië! - In de bar stonk het naar sigarettenrook, achterin was blijkbaar een rookruimte maar die stond gewoon in verbinding met de rest van de lounge. Ook dit kan niet meer in 2014. - We moesten als voetgangers wachten tot alle auto's en vrachtauto's van boord waren voor we aan land mochten. Normaal gesproken mogen voetgangers eerst bij een veerboot of tenminste tegelijk met de rest.

   Beoordeling door Joris B

 • 28 Sep 2012
  Slechte ervaring
  • Het inchecken van de auto's en vrachtauto's ging ontzettend traag, er werden door het personeel veel fouten gemaakt. De parkeerman die ons onze plek wees was echt enorm onbeleefd. Ik moest op een plek parkeren waardoor ik aan beide zijden van mijn auto maar 20 cm ruimte had. Hierdoor kon ik zelf vrijwel niet uitstappen, en ons kindje uit de autostoel halen was zelfs onmogelijk. Toen ik dat aangaf aan de parkeerman zei hij: "that's not my problem" en toen liep hij weg. Om goed te kunnen slapen hadden we een 'suite' besteld. De slaapbank was niet opgemaakt, en toen na 2x vragen ze die kwamen opmaken bleek die bank echt te ranzig voor woorden! Het buffet werd om 20.30 uur geopend, ons kindje had al hartstikke honger. Tot onze grote verbazing ging de bemanning van het schip eerst langs het buffet, en lieten ze alle gasten wachten. Dat zag er echt belachelijk uit, zo onbeleefd! We kwamen 3 uur te laat aan in Brindisi (door het geklooi met het inladen), en toen duurde het nog 1,5 uur voordat we van boord konden. Op de heenweg naar Griekenland hadden we een andere boot, en toen ging ook alles best goed en waren we best tevreden. Maar de terugweg was gewoon echt slecht!

   Beoordeling door Erik van Dijk