Ferry naar Bulgarije

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Over Bulgarije

Bulgarije is een land in Zuidoost-Europa, in het oosten van de Balkan. Het land heeft ongeveer 7 miljoen inwoners en die zich bevinden in ongeveer 111.000 km2. De hoofdstad van dit prachtige land is Sofia.
Bulgarije heeft mooie zandstranden waar u in de zomer vol op van kan genieten, daarnaast zijn de uitstapjes naar de mooie steden ook zeker aan te raden. Ook is het mogelijk om avontuurlijke wandelingen in de bergen te maken. Het land is de laatste jaren populairder geworden als toeristische bestemming. Dit zorgt ervoor dat er nog meer resorts komen, zowel voor in de zomer als in de winter voor skivakanties.

  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Bulgarije kent net zoals Nederland meerdere seizoenen. In de zomer heerst er en erg aangename temperatuur en kunt u genieten van de stranden. U kunt aan de kustplaatsen altijd veel watersporten beoefenen zoals surfen, duiken, snorkelen en meer. In de winter is er ook veel te doen, alleen dan zijn de skivakanties meer in trek. Er zijn prachtige skigebieden met lange pistes, waar ook 's avonds een biertje gedronken kan worden. Het is de ideale plek voor uw vakantie.

Eten is een sociaal evenement in Bulgarije. Het is niet ongebruikelijk om in restaurant zingende en dansende mensen te zien. Het is natuurlijk lekker om traditionele gerechten te proberen, maar ook een portie spare ribs of broodje hamburger is te vinden in vele restaurants.


Reizen in Bulgarije

Een goede manier om in Bulgarije te reizen is natuurlijk de veerboot. Bulgaria Fast Ferry is de maatschappij die binnen 40 minuten van de ene kant van de kustlijn naar de andere kant brengt. Dit is met geen auto te evenaren. Bulgaria Fast Ferry heeft mooie boten die niet alleen snel zijn maar ook verschillende faciliteiten kennen.

Wanneer u meer het binnenland in wil trekken kan dat gemakkelijk met de trein. U wordt alleen wel verzocht om uw tickets vooraf te halen.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen