Ferry Carteret

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Carteret ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Carteret, in Frankrijk, zijn beschikbaar vanaf Kanaaleilanden. Je kunt een veerboot nemen naar Carteret vanuit Guernsey, Jersey / Gorey, Jersey en Sark.

Carteret Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Carteret worden geëxploiteerd door Manche Iles Express. Wanneer u naar een veerboot naar Carteret zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Dielette, Granville en St Malo om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Carteret veerboten met Manche Iles Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Carteret is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Carteret
  • Ferry haven Carteret
  • Ferry haven Carteret

Over Carteret

Barneville-Carteret is historisch gezien een populaire bestemming in Frankrijk.

Carteret Kaart

Bekijk map

Havenadres

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue du Port 50270, Barneville-Carteret, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen