Veerboot Chania

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Chania Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Chania snel en eenvoudig online op AFerry.
 • Anek Lines verzorgt 1 veerboot overtocht per dag naar Chania op Kreta vanuit de haven van Piraeus op het vasteland van Griekenland.
 • Blue Star Ferries vaart eveneens dagelijks van Chania naar Piraeus. De veerboot overtocht duurt ongeveer 7 uur en 15 minuten.
 • Veerboot naar Chania
 • Veerboot naar Chania
 • Veerboot naar Chania
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Chania zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Chania.

Om veerboten naar Chania te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Chania veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Chania Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANEK Superfast

Souda Port, Chania, Crete

Blue Star Ferries

Souda Port, Chania, Crete

Recensies

 • 19 Aug 2014
  bootreis van Piraeus naar Chania
  • Zeer relaxte overvaart. Was met 2 kinderen van 17 en 19. Had een hut gereserveerd via internet. Het was even zoeken in Pireaus naar het kantoor van Aneklines waar we de internet boeking moesten omwisselen voor een instapkaart maar werd daar heel vriendelijk geholpen. Konden al op tijd op de boot.

   Beoordeling door Anon

 • 06 Aug 2014
  Leuker dan vliegen
  • In plaats van vliegen naar Kreta hebben wij een vlucht geboekt naar Athene om daar op de (nacht)boot naar Kreta te stappen. We hadden met z'n vieren een hut. De reis naar Kreta werd zo niet alleen goedkoper, maar ook leuker. De bootreis was zeer comfortabel. Enig minpuntje: toen we aan boord gingen bleken de roltrappen niet te werken. Dus met de koffers twee verdiepingen op in alle drukte. Op de terugreis bleek het roltrapprobleem nog steeds niet opgelost.

   Beoordeling door Amsterdam-Kreta

 • 07 Nov 2012
  Slecht self service restaurant
  • Het eten in het self service restaurant vonden wij erg slecht en duur. Verder zou het handig zijn als er een luidspreker in iedere hut zou zijn zodat je ook daar de instructies van de bemanning kan verstaan. Onze buitenhut was OK, maar in de bdkamer bleef 10 cm water staan na het douchen. Bij het boarden met de auto moesten wij erg lang wachten, we waren zo ongeveer de laatste die aan boord mochten rijden, vlak voor vertrek. Waarom moet je dan minimaal twee uur van tevoren aanwezig zijn???

   Beoordeling door Gerrit

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen