Ferry naar China

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar China

 • Binnenlandse routes in China

  • 11-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan
  • Macau - Kowloon
   14-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan

Speciale aanbieding

China is een enorm land met een groeiende economie en oneindige mogelijkheden.
 • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
 • Boek met vertrouwen met
 • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

China is ongeveer net zo groot als de Verenigde Staten. Met meer dan een miljard mensen in China, is het de thuisbasis van de grootste bevolking ter wereld. Met zo'n grote oppervlakte en zo vele individuele culturen, zijn er ontzettend veel mogelijkheden in China.

China is onderworpen aan extreme weersomstandigheden, van bittere kou in de winter tot ondraaglijke hitte in de zomer. De beste tijd om naar China te gaan is ofwel de lente (maart-mei) en najaar (september-november).


Reizen in China

Het land is zo groot dat binnenlandse vluchten een populaire manier zijn om te reizen in het hele land. Als u op zoek bent naar een andere manier van reizen zijn er uiteraard ook trein-en busdiensten beschikbaar.

Kortere ritten kunnen worden genomen per taxi, of als wanneer u de kans heeft, met een riksja. Vele locals kiezen ervoor om te fietsen, en als je weet waar je heen wilt, is het een geweldige manier voor toeristen om China te leren kennen.


Wat er is te zien in China?

De Chinese Muur is een van de zeven wonderen van de wereld. De muur is 5500 mijl lang waardoor het moeilijk is om de hele muur tijdens je verblijf te zien, maar de meest opvallende gebieden liggen in de omgeving van Peking.

Er zijn talloze restaurants in China, traditionele recepten en lokaal geproduceerde ingrediënten creëren een ervaring die alleen kan worden meegemaakt in China zelf.

Sensatie zoekers kunnen genieten van het aanbod van Ocean Park, dat algemeen wordt beschouwd als het top themapark in China. Het concurreert met het naburige themapark Hong Kong Disneyland, de beste plek om naartoe te gaan voor Disney liefhebbers en jonge gezinnen.

Aferry.nl biedt de beste manier om de goedkoopste ferry routes naar China te vinden met het gemakkelijk te gebruiken boekingssysteem. Begin uw ontspannen vakantie naar China op een veerboot!

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen