Ferry naar Cycladen

 • Cycladen veerboten
  Cycladen veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Veerboten naar Cycladen
  Veerboten naar Cycladen

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ferry naar Cycladen - Prijzen vanaf 28 €

Ontdek de Cycladen, een paradijsje op aarde! De eilandengroep de Cycladen in Griekenland bestaat uit een groep van 39 eilanden waarvan 24 er worden bewoond.

Veerboot routes naar Cycladen

Cycladen Eilanden De Cycladen liggen in de diepblauwe Egeïsche Zee ten zuidoosten van het vasteland van Griekenland. De eilanden, die een oppervlak van 2572 km² beslaan, zijn de pieken van een verzonken bergketen in Griekenland. De Cycladen zijn het meest bekend van alle Griekse eilanden. Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Syros en Tinos worden als een van de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld beschouwd. Elk jaar weer trekken zij duizenden bezoekers aan.

Blauw en wit, zijn de kleuren van Santori en de Griekse Eilanden
Blauw en wit, zijn de kleuren van Santori en de Griekse Eilanden

De naam Cycladen betekent "omringende eilanden". De eilanden vormen een cirkel rondom het eiland Delos, in de oudheid een belangrijk Grieks heiligdom. Delos wordt als geboorteplaats beschouwd van de oude goden Artemis en haar broer Apollo. Op bijna alle Cyclanden eilanden is wel iets van archeologische waarde te vinden.

Hoewel de Cycladen een aantal distinctieve kenmerken delen, zoals de azuurblauwe zee met prachtige stranden, de charmante traditionele cycladische architectuur met zijn witte kubushuizen, het gastvrije en warme karakter van de bewoners, de schitterende Byzantijnse kerken met de blauwe koepels, de smalle geplaveide straatjes, de mooie bergdorpjes en talrijke archeologische, historische en natuurlijke bezienswaardigheden, is toch ieder eiland op zijn eigen manier uniek.

De Cycladen zijn ook bekend vanwege het buitengewoon aangename klimaat. Op de Cycladen eilanden heerst een Middellands Zeeklimaat. De winters zijn zacht en de zomers koel, althans naar Griekse begrippen.

Ferries Cycladen Eilanden

Eilandhoppen is de beste manier om de Cycladen te ontdekken. U kunt uw ferry tickets bij de lokale veerbootmaatschappijen boeken op AFerry.

3 van de 5 sterren gebaseerd op 40 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 09 Jul 2018
  Naxos-Paros
  • Beoordeling door Anon

 • 13 Jun 2018
  Betrouwbaar
  • Catering erg duur

   Beoordeling door Anon

 • 11 Jun 2018
  Prima overtocht!
  • Het was een prettige ervaring om met Cyclades Fast Ferries van Rafina naar Andros en vice versa te reizen. Het schip was comfortabel, we mochten al ruim voor vertrek aan boord, kortom alles was naar wens!

   Beoordeling door Anon

 • 01 Oct 2017
  Per boot van Santorini naar Naxos
  • Het comfort op de boot is minimaal maar meer kun je niet verwachten voor de prijs. Een groot nadeel is het zelf wegzetten en weer ophalen van de bagage op het autodek. Was een chaos. Waar meestal sprake is van een bagagewagen vóór het opstappen is dit hier niet het geval. De procedure voor de bagage kan en moet veel beter.

   Beoordeling door Ruud en Jantien van der Haring

 • 23 Jul 2017
  Naxos naar Mykonos met Sea Jets
  • Helaas is de ticket ophaal informatie op jullie bevestiging volledig fout. Op Naxos moet de tickets bij Passenger Tours opgehaald worden 750 meters van de check in.

   Beoordeling door COLIN WOODHOUSE