Ferry Denia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Denia Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Denia ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Denia, in Spanje, zijn beschikbaar vanaf Balearen. Je kunt een veerboot nemen naar Denia vanuit Formentera, Ibiza, Palma en San Antonio.

Denia Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Denia worden geëxploiteerd door Balearia. Wanneer u naar een veerboot naar Denia zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Barcelona en Gandia om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Denia veerboten met Balearia staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Denia is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Denia
  • Ferry haven Denia
  • Ferry haven Denia

Over Denia

De gemeente Denia (provincie Alicante) beslaat een gebied van 66 vierkante km en heeft meer dan 30.000 inwoners. De stad ligt in het zuidoosten van het Iberische Schiereiland, dichtbij de Kaap van Sant Antoni. Het ligt van alle plaatsen op het Iberische Schiereiland het dichtst bij de Balearen. Bijna dagelijks zijn er afvaarten vanuit de ferry haven naar Palma, Formentera, San Antonio en Ibiza.

De stad Denia ligt aan een natuurlijk ontstane haven aan de voet van de Montgo (753 meter hoog). Op de heuveltop staat een zeer oud kasteel. De haven dient als grens tussen de noordelijke stranden (Les Marines) en de zuidelijke stranden (Les Rotes). Het kasteel, met Arabische overblijfselen, is zeer zeker een bezoek waard, net als de andere monumenten en musea, die zowel de archeologische als de ethnische geschiedenis van de stad belichten. Denia is een toeristische stad en geliefd bij vele nationaliteiten.

Denia faciliteiten

In de ferry haven van Denia vindt u diverse voorzieningen.

Denia routebeschrijving

Per Auto

De verbindingen naar Denia over land zijn goed zowel via de N-332 als de snelweg A-7. Denia ligt op 95 km afstand van zowel Valencia als Alicante. Beide steden hebben een internationale luchthaven.

Denia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Muelle de la Pansa s/n, Recinto Portuario,, C.P. 03205, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen