Veerboot Douglas

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Douglas Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Douglas snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Douglas op het eiland Man (Isle of Man) vanuit de haven van Belfast, Larne en Dublin Ierland en Heysham, Liverpool en Liverpool Birkenhead in Engeland met de veerbootmaatschappij Isle of Man Steam Packet Company.

  • De veerbootmaatschappij Isle of Man Steam Packet verzorgt tot 3 keer per week een veerboot overtocht naar Douglas vanuit de haven van Belfast, vaartijd ongeveer 2 uur en 45 minuten afhankelijk van het getij en de weersomstandigheden. Daarnaast vaart de veerbootmaatschappij 2 keer per week vanuit Dublin naar Douglas, vaartijd 2 uur en 50 minuten.


  • Naast veerboot overtochten naar Ierland, verzorgt Isle of Man Steam Packet Company ook veerboot overtochten naar Engeland. Tot wel 14 keer per week vaart de veerboot Ben-my-Chree vanuit Heysham naar Douglas. De overtocht duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten.


  • Eveneens 14 maal per week gaat er een veerboot van Liverpool naar Douglas, vaartijd ongeveer 2 uur en 30 minuten.
  • Veerboot naar Douglas
  • Veerboot naar Douglas
  • Veerboot naar Douglas
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Douglas zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Douglas.

Om veerboten naar Douglas te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Douglas veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Douglas Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Sea Terminal Building, Douglas, IM1 2RF, Isle of Man

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen