Ferry Dublin

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Dublin Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Dublin ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Dublin, in Ierland, zijn beschikbaar vanaf Engeland, Frankrijk, Groot-Brittanie, Isle of Man en Wales. Je kunt een veerboot nemen naar Dublin vanuit Cherbourg.

Dublin Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Dublin worden geëxploiteerd door Irish Ferries, Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries en Stena Line. Omdat 4 veermaatschappijen in en uit Dublin opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Dublin zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Cork en Rosslare om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met Irish Ferries en andere bedrijven die van en naar Dublin varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Dublin is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Holyhead - Dublin
(Stena Line)
€ 303
 • Geboekt: zaterdag 15 augustus 2020
 • Reizen: zondag 13 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Dublin
 • Ferry haven Dublin
 • Ferry haven Dublin

Over Dublin

De ferry haven van Dublin is de grootste en drukste haven van Ierland. De ferry haven ligt op ongeveer 3.5 km van het stadscentrum van Dublin.

Miljoenen passagiers passeren jaarlijks de ferry haven van Dublin op weg naar Holyhead, Liverpool, Liverpool Birkenhead en Douglas.

Dublin is de hoofdstad van Ierland en de hoofdstad van county Dublin in de provincie Leinster. De stad ligt halverwege de oostkust van het eiland en wordt van oost naar west doorsneden door de rivier de Liffey.

Dublin is gesticht rond 988 door de Vikingen. Het is inmiddels uitgegroeid tot een wereldstad met meer dan 1 miljoen inwoners. Dublin is een bruisende stad waar ieder wel wat naar zijn/haar gading vindt. Dublin is makkelijk te voet ter verkennen, aangezien het centrum niet al te groot is. Bezienswaardigheden in Dublin zijn onder meer het Nationaal Museum, de twee kathedralen en de "Dublin Castle". 's Avonds kunt u ontspannen in een van de gezellige pubs, cafe's of restaurants in het bekende Temple Bar District.

Dublin faciliteiten

De passagiersterminals in de ferry haven van Dublin zijn uitgerust met tal van faciliteiten. Buiten bij de hoofdterminal zijn tegen betaling (pay and display) parkeermogelijkheden voor zowel kort als lang parkeren.

Dublin routebeschrijving

Per Auto

In Dublin zijn twee ferry terminals. Een in Dun Laoghaire, op zo'n 10 km ten zuiden van het stadscentrum (een 30 min. durende DART treinreis) en een in Dublin zelf. De ferry haven van Dublin kan vanuit het noorden worden bereikt via de M1, vanuit het zuiden via de N11 en vanuit het westen via de N7. De ferry haven ligt net buiten het stadscentrum en staat goed aangegeven. Volg vanaf de O'Connell brug de kaden in het stadscentrum tot het muzikale trefpunt Point Depot, sla vervolgens links af en blijf de weg volgen tot u bij de haven aankomt.

Per Bus

Een lokale bus (nummer 53) rijdt naar de ferry haven van Dublin dat dicht bij het stadscentrum ligt. Busmaatschappij Eireann verzorgt diensten van het centraal busstation in Dublin op Amien Street naar een groot aantal plaatsen in Ierland. Busmaatschappij Dublin verzorgt diensten in Dublin en in de provincie. De Bus Information Office is in O'Connell Street. U kunt daar een dienstregeling kopen en informatie krijgen over treinkaartjes voor forenzen en toeristen. Deze worden in winkels in heel Dublin en in de provincie verkocht.

Per Trein

De DART (Dublin Area Rapid Transport) treinverbindingen brengen u van en naar de ferry haven in Dublin in minder dan een half uur.

Dublin Kaart

Bekijk map

Havenadres

Irish Ferries

Terminal Road South, Dublin City, Dublin 1, Republic of Ireland

P&O Ferries

Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1, Republic of Ireland

Isle of Man Steam Packet

Terminal 1, Dublin Port, Terminal Road South, Dublin 1, Republic of Ireland

Stena Line

Terminal 2, Alexandra Road, Dublin 1, Republic of Ireland

Recensies

 • 17 Jun 2019
  Goed verzorgde overtocht
  • Geen

   Beoordeling door LOUIS REINIER VAN DER BEEK

 • 19 Sep 2016
  Holyhead to Dublin vice versa.
  • We hadden een 1,5 uur vertraging omdat de zee wild was en de snelle boot niet ging. Deze moest bi gepropt worden in de grote boot. Erg druk, maar personeel was behulpzaam. Heen uitstekend gevaren.

   Beoordeling door C. Huijgen

 • 29 Aug 2016
  relaxt
  • Ondanks vertraging, die redelijk is gecompenseerd, een hele ontspannen overtocht gehad. Heerlijke koffie en de brownies waren ook niet te versmaden. Veel plaatsen om te zitten, veel ruimte om te kiezen waar. Naar buiten was wat minder. Jammer van die rookplek net achter de deur!!

   Beoordeling door Mariska

 • 18 Jun 2016
  Rustige en aangename ferry
  • Uitstekende ferrydienst. Aan te bevelen. Dubbel zo snel als de gewone ferrydiensten.

   Beoordeling door Anon

 • 12 May 2015
  Romance on the high seas
  • Stofzuigen met gasten nog in gehoor en haven net in zicht. not done

   Beoordeling door Cynthia van der Zwet

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen