Veerboot Dun Laoghaire

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek uw Veerboot naar Dun Laoghaire snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Dun Laoghaire in Ierland vanuit Holyhead in Engeland. Veerdiensten naar Dun Laoghaire worden geexploiteerd door de veerbootmaatschappij Stena Line.

 • Stena Line verzorgt twee veerboot overtochten per dag naar Dun Laoghaire. De overtocht met de hogesnelheids ferry duurt slechts 99 minuten.

Speciale aanbieding

 • Veerboot naar Dun Laoghaire
 • Veerboot naar Dun Laoghaire
 • Veerboot naar Dun Laoghaire
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Dun Laoghaire zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Dun Laoghaire.

Om veerboten naar Dun Laoghaire te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Dun Laoghaire veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Dun Laoghaire Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

The Ferry Terminal, St Michaels Wharf, Dun Laoghaire Harbour(It is about twelve kilometres south of Dublin city centre), Dun Laoghaire, County Dublin, Republic of Ireland

Recensies

 • 10 Aug 2014
  Oversteek Holyhead - Dun Laoghaire
  • Het boeken van een overtocht ging zeer makkelijk en de afhandeling van het inchecken is bij Stena Line tot nu toe nooit een probleem geweest. Dit gebeurde allemaal erg soepeltjes. De oversteek ging vlotjes en de faciliteiten aan boord zijn niet geweldig, maar wel voldoende. Wat wel tegenvalt zijn de prijzen aan boord. Reken een factor 1,5 of 2 voor al het eten, drinken en overige artikelen.

   Beoordeling door Oversteek Holyhead - Dun Laoghaire

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen