Veerboot Fishbourne

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Fishbourne Routes

Boek uw Veerboot naar Fishbourne snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Fishbourne op het eiland Wight (Isle of Wight) vanuit Portsmouth in het zuid-oosten van Engeland met de veerbootmaatschappij Wightlink Ferries.

 • Wightlink Ferries verzorgt tot 34 keer per dag een veerboot overtocht vanuit de haven van Portsmouth naar Fishbourne. De veerboot overtocht Portsmouth - Fishbourne duurt slechts 35 minuten.

Speciale aanbieding

 • Veerboot naar Fishbourne
 • Veerboot naar Fishbourne
 • Veerboot naar Fishbourne
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Fishbourne zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Fishbourne.

Om veerboten naar Fishbourne te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Fishbourne veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Fishbourne Kaart

Bekijk map

Havenadres

Wightlink

Fishbourne Lane, Ryde, Isle of Wight, PO33 4EU, United Kingdom

Recensies

 • 21 Sep 2019
  vakantiedagen op eiland Whigt
  • In september fantastisch weer gehad,dus de overvaart was mooi en veel te zien op de Solent. Ook het eiland was prachtig.

   Beoordeling door F. GRAAFSTAL

 • 06 May 2019
  Prima
  • We waren op de motor en veel te vroeg voor onze boot die later zou gaan. Geen probleem konden zo door dus een boot eerder. Top.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Oct 2016
  Lekker snel
  • Wat heel fijn was, zowel op de heen reis als de terug reis waren we aan de vroege kant en we dachten, nou dat word een lange zit. Echter, we konden gelijk aansluiten om aan boord te rijden, we hoefde niet een uur te gaan staan wachten op de door ons gereserveerde tijd. Erg fijn om zo geholpen te worden.

   Beoordeling door A.S v.d Meer

 • 12 Jun 2015
  From the mainland almost to paradise v.v.
  • We hadden geboekt via internet. Het scannen van het vaarbewijs was voldoende om toegang te krijgen tot de werf. Wij waren aan de vroege kant en konden eerder dan op het ticket vermeld met de boot mee. Dit was een groot voordeel. Het personeel op het dek werkte efficiënt. Het inschepen nam weinig tijd. De passagierslounge voldeed; gaf prachtig uitzicht over de kalme zee. Storend was wel het steeds opklinkende anti diefstal alarm van de voertuigen. Mogelijk kan in een aankondiging op het ticket of via de loudspeaker worden verzocht het alarm uit te schakelen (suggestie voor de crew) Het ontschepen ging eveneens vlot. In elk opzicht een positieve ervaring. Er is ooit sprake geweest een tunnel aan te leggen tussen Wight en the Mainland. Niet nodig en Nooiit doen. We don't want to lose Paradise!

   Beoordeling door Bert Hofman

 • 26 Feb 2015
  Snel van Holland naar Wight
  • Perfecte reis via de kanaaltunnel en de Ferry.Razendsnel op het eiland Wight vanuit Nederland.

   Beoordeling door Marlieske den Hartog-Zijlstra

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen