Veerboot Fishbourne

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Fishbourne Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Fishbourne snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Fishbourne op het eiland Wight (Isle of Wight) vanuit Portsmouth in het zuid-oosten van Engeland met de veerbootmaatschappij Wightlink Ferries.

  • Wightlink Ferries verzorgt tot 34 keer per dag een veerboot overtocht vanuit de haven van Portsmouth naar Fishbourne. De veerboot overtocht Portsmouth - Fishbourne duurt slechts 35 minuten.
  • Veerboot naar Fishbourne
  • Veerboot naar Fishbourne
  • Veerboot naar Fishbourne
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Fishbourne zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Fishbourne.

Om veerboten naar Fishbourne te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Fishbourne veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Fishbourne Kaart

Bekijk map

Havenadres

Wightlink

Fishbourne Lane, Ryde, Isle of Wight, PO33 4EU, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen