Ferry Formentera

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Formentera Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Formentera ferry overtocht online op AFerry. U kunt Formentera gebruiken om veerboten rond Balearen te nemen en ook naar Spanje. Binnenlandse services in Balearen zijn beschikbaar van Formentera tot Ibiza terwijl veerboten weg van Balearen varen naar Denia.

Formentera Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Formentera worden geëxploiteerd door Aquabus Ferry Boats, Balearia, Mediterranea Pitiusas en Trasmapi. Omdat 4 veermaatschappijen in en uit Formentera opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Formentera zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Veerboten met Aquabus Ferry Boats en andere bedrijven die van en naar Formentera varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Formentera is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Formentera
  • Ferry haven Formentera
  • Ferry haven Formentera

Over Formentera

De ferry haven van Formentera ligt op Formentera, het kleinste en zuidelijkst gelegen eiland van de Balearen. Het is slechts 84 vierkante km groot en heeft ongeveer 5000 bewoners. Vanwege de natuurlijke eigenschappen van het eiland is het onmogelijk om er een luchthaven te bouwen. Vandaar dat Formentera alleen overzees te bereiken is.

Formentera ligt slechts 19 km ten zuiden van Ibiza in de Middellandse Zee. Formentera is nagenoeg vlak, alleen de kapen in het oosten en het westen steken boven de zee uit: Kaap de Barbaria met de berg Puig Guillem (109 meter hoog) en Mola met de Talaiassaberg (192 meter), het hoogste punt van het eiland. In het Noorden liggen twee zoutwaterplassen: s'Estany Pudent en s'Estany des Peix.

De charme van dit eiland is de natuurlijke omgeving en, belangrijker nog, de witte zandstranden en het heldere water. In de marina van Formentera heeft u de mogelijkheid om verschillende watersporten te beoefenen zoals duiken en windsurfen.

In Formentera zijn tal van gezellige restaurants, bars, pubs en discotheken te vinden die het gehele jaar door tot laat in de nacht open zijn.

Formentera faciliteiten

Formentera is een vrij klein eiland en u vindt dan ook tal van voorzieningen in de directe omgeving van de ferry haven.

Formentera Kaart

Bekijk map

Havenadres

Aquabus Ferry Boats

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Balearia

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmapi

Estación Marítima Puerto La Savina, 07870 Formentera, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmediterranea

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen