Veerboot Genua Voltri

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Genua Voltri.

Boek uw Veerboot naar Genua Voltri snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Genua Voltri op het vasteland van Italië naar Termini Imerese (nabij Palermo op Sicilië. Veerboten naar Genua Voltri worden geëxploiteerd door de veerbootmaatschappij T-Link Lines.
  • T-Link Line verzorgt dagelijks, met uitzondering van de Zondag, veerboot overtochten naar Genua Voltri vanuit de haven van Termini Imerese. Vaartijd naar Genua Voltri bedraagt ong. 20 uur.
  • Veerboot naar Genua Voltri
  • Veerboot naar Genua Voltri
  • Veerboot naar Genua Voltri
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Genua Voltri zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Genua Voltri.

Om veerboten naar Genua Voltri te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Genua Voltri veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Genua Voltri Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen