Veerboot Gills Bay

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gills Bay Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Gills Bay snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Gills Bay in Schotland vanuit St Margaret's Hope op de Orkney Eilanden met de veerbootmaatschappij Pentland Ferries.

  • De veerbootmaatschappij Pentland Ferries verzorgt in de winter 3 keer per dag en in de zomer vier keer per dag een veerboot overtocht naar Gills Bay vanuit de haven van St Margaret's Hope. De veerboot overtocht St Margaret's Hope - Gills Bay duurt slechts 1 uur.
  • Veerboot naar Gills Bay
  • Veerboot naar Gills Bay
  • Veerboot naar Gills Bay
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Gills Bay zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Gills Bay.

Om veerboten naar Gills Bay te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Gills Bay veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Gills Bay Kaart

Bekijk map

Havenadres

Pentland Ferries

Gills Bay Ferry Terminal, Canisbay, Wick, Caithness, KW1 4YB, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen