Ferry Granville

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Granville ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Granville, in Frankrijk, zijn beschikbaar vanaf Kanaaleilanden. Je kunt een veerboot nemen naar Granville vanuit Guernsey en Jersey.

Granville Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Granville worden geëxploiteerd door Manche Iles Express. Wanneer u naar een veerboot naar Granville zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Carteret, Dielette en St Malo om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Granville veerboten met Manche Iles Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Granville is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Granville
  • Ferry haven Granville
  • Ferry haven Granville

Over Granville

Het oude dorp Granville heeft een collective van historische gebouwen en kent vele restaurants waar je heerlijke traditionele vis kan eten.

Granville Kaart

Bekijk map

Havenadres

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue des Isles, 50400 Granville, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen