Veerboot Helsingor

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Helsingor snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Helsingor in Denemarken vanuit de haven van Helsingborg in Zweden met de veerbootmaatschappij Scandlines.

 • Scandlines veerboten varen de gehele dag door geregeld naar Helsingor vanuit Helsingborg. De veerboot overtocht Helsingborg - Helsingor duurt slechts 20 minuten.

  • Veerboot naar Helsingor
  • Veerboot naar Helsingor
  • Veerboot naar Helsingor
  Online boeken

  Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Helsingor zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Helsingor.

  Om veerboten naar Helsingor te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

  Boek vandaag nog uw veerboot naar Helsingor veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Helsingor Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Nordhavnsvej 13, 3000 Helsingor, Denmark

Recensies

 • 21 Jul 2016
  Prima
  • Prima overtocht binnen een kwartier aan de overkant!

   Beoordeling door Leen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen