Ferry naar Hongarije

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Hongarije

Hongarije is een land dat ingesloten is tussen verschillende buurlanden. U zou wellicht niet verwachten dat dit land tussen de verschillende bestemmingen van AFerry staat. Maar we hebben een prachtige overtocht van Oostenrijk naar de hoofdstad van Hongarije. U kunt reizen met Mahart Passnave die vertrekt naar Wenen. Zo kunt u van de ene hoofdstad naar de andere, terwijl u ontspannen een drankje neemt in een van de cafees aan boord van de boten. Zo komt u uitgerust aan en kunt u genieten van het prachtige Boedapest.

  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Hoe uw overtocht te boeken?

Op de website van AFerry kunt u gemakkelijk uw overtocht tussen Wenen en Boedapest boeken. U hoeft enkele gegevens in te vullen zoals de datum van vertrek en het aantal passagiers. Wij zoeken dan de reis die het beste bij u past. Boek direct uw overtocht veilig en snel en geniet van Hongarije.

Over Hongarije

Hongarije is een land in Centraal-Europa, het grenst aan verschillende landen en is door de Donau verbonden aan Oostenrijk. Hongarije kent veel mooie steden zoals Boedapest, Eger en Pecs. Wanneer u met AFerry naar Hongarije gaat is de enige aankomsthaven Boedapest, dit is een goede uitvalsbasis voor uw vakantie, maar natuurlijk is Boedapest zelf ook het ontdekken waard.

Over Boedapest

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en wordt gescheiden door de Donau. Het is een prachtige stad met veel natuurlijke warmtebronnen, dit zie je terug in het aantal badhuizen dat aanwezig is in de stad. In de zomer is het eiland midden in de Donau het terrein voor honderdduizenden festivalgangers. Deze vermaken zich een week lang op een van de grooste festivals van Europa: Sziget.


De lange histrorie van de stad zorgt ervoor dat het een prachtig centurm heeft. De mooie bruggen die de twee gedeeltes van de stad aan elkaar verbinden geven een mooi panoramisch zicht van de stad.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen