Ferry Ibiza

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ibiza Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ibiza ferry overtocht online op AFerry. U kunt Ibiza gebruiken om veerboten rond Balearen te nemen en ook naar Spanje. Binnenlandse services in Balearen zijn beschikbaar van Ibiza tot Formentera en Palma terwijl veerboten weg van Balearen varen naar Barcelona en Denia.

Ibiza Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ibiza worden geëxploiteerd door Aquabus Ferry Boats, Balearia, Mediterranea Pitiusas, Trasmapi en Trasmediterranea. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Ibiza opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Ibiza zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals San Antonio om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met Aquabus Ferry Boats en andere bedrijven die van en naar Ibiza varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ibiza is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Valencia - Ibiza
(Balearia)
€ 270
 • Geboekt: donderdag 30 juli 2020
 • Reizen: zondag 9 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Denia - Ibiza
(Balearia)
€ 376
 • Geboekt: dinsdag 14 juli 2020
 • Reizen: maandag 10 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 4
Barcelona - Ibiza
(Trasmediterranea)
€ 248
 • Geboekt: woensdag 29 juli 2020
 • Reizen: maandag 10 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Ibiza
 • Ferry haven Ibiza
 • Ferry haven Ibiza

Over Ibiza

De overzeese aankomst in de ferry haven van Ibiza biedt een uniek zicht op Dalt vila, in 1999 door de UNESCO tot een World Heritage site verklaard. De sobere kathedraal, de Renaissance stadsmuren, het doolhof van kleine straatjes daaromheen vormen een contrast met de vrolijke en cosmopolitische sfeer van de ferry haven, vooral tijdens de zomernachten. Juist dit heeft bijgedragen aan de bekendheid van het eiland.

Als u een wandeling maakt in het binnenland is het makkelijk te begrijpen dat Ibiza al sinds de oudheid bekend staat als Pitiusa, wat zoveel betekent als "het eiland van de dennenbomen". Daarnaast vindt u olijf-en amandelbomen, rozemarijn en jeneverbes in het bosgebied. U gaat onder in een zee van kleuren wanneer u in de zomer het binnenland van het eiland opzoekt: het rood van het land, het groen van de natuur, bespat door het wit van de huizen en kerken.... In de nabijheid van Sant Josep vinden we de Sa Talaia, de hoogste berg op het eiland. Vanaf deze berg heeft u een prachtig uitzicht over heel Ibiza.

Ibiza faciliteiten

In de ferry haven van Ibiza vindt u diverse faciliteiten.

Ibiza routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Ibiza ligt in stad Ibiza. De toegang tot de ferry haven vindt u bij Avenida Santa Eulalia en de passagiersterminal heet "Estacion Maritima del Puerto".

Ibiza Kaart

Bekijk map

Havenadres

Aquabus Ferry Boats

Aquabus Ferry Boats, Avinguda de Santa Eulària des Riu, 100A, Ibiza, 07800, Balearics,Spain

Balearia

Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Balearics

Trasmapi

Estación Marítima Ibiza-Formentera s/n Taquilla 3 y 4, 07800 Ibiza, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

Avda. Santa Eulalia del Río s/n Estación Marítima de Ibiza, 07800 Ibiza, Balearics

Trasmediterranea

Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Balearics

Recensies

 • 20 Oct 2019
  Top geregeld
  • Prettig reis gehad en goed geregeld. Inchecken gaat makkelijk en snel. Een puntje is dat je niet automatisch het incheck formulier krijgt en hiervoor nog moet mailen. De orderbevestiging zonder QR code is niet voldoende.

   Beoordeling door EVELIEN LAVRIJSEN

 • 30 Sep 2019
  Ervaring
  • Het middageten op de terugreis was nagenoeg koud. Dat was jammer. Verder heel tevreden.

   Beoordeling door Anon

 • 02 Sep 2019
  Fijne reis en super snel en comfortabel
  • We hadden 1ste klas stoelen genomen en dat was wel erg prettig. Op de heenreis heb ik er geen gebruik van kunnen maken omdat het een wiebelende tocht was door de windkracht en zat ik op het dek. Misschien daar wat stoelen plaatsen voor mensen met last van zeeziekte. Maar op de terugweg was het heerlijk en lekker geslapen de stoelen kunnen naar achteren. Zeker een aanrader en de check in gaat snel en alles is mega duidelijk aangegeven.

   Beoordeling door EVELIEN LAVRIJSEN

 • 20 Aug 2019
  Prima reis naar Ibiza
  • Heen en terug werd heel slecht aangegeven waar de boot was.we hebben ieder keer half uur moeten zoeken waar de auto's moesten aan boord gaan.

   Beoordeling door CORINNE KOK

 • 07 Aug 2019
  Goede reis gehad
  • Behulpzaam personeel. Genoeg parkeerruimte voor inschepen, ook in Barcelona. Goede logistiek. Schone hut met eigen sanitair. Prima stoel op de terugweg overdag, die we niet echt nodig bleken te hebben, vanwege voldoende andere zitruimte. Belevenis voor de kinderen met op de heenreis een zwembad op het dek en op de terugreis een goochelshow. We hebben een goede reis gehad van Barcelona naar Ibiza en terug!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen