Ferry Ibiza

 • Vergelijk tijden en prijzen voor Ibiza

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ferry Ibiza - Prijzen vanaf 35 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ibiza ferry overtocht online op AFerry. U kunt Ibiza gebruiken om veerboten rond Balearen te nemen en ook naar Spanje. Binnenlandse services in Balearen zijn beschikbaar van Ibiza tot Formentera en Palma terwijl veerboten weg van Balearen varen naar Barcelona en Denia.

Ibiza Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ibiza worden geëxploiteerd door Aquabus Ferry Boats, Balearia, Mediterranea Pitiusas, Trasmapi en Trasmediterranea. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Ibiza opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Ibiza zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals San Antonio om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met Aquabus Ferry Boats en andere bedrijven die van en naar Ibiza varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ibiza is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Ibiza

De overzeese aankomst in de ferry haven van Ibiza biedt een uniek zicht op Dalt vila, in 1999 door de UNESCO tot een World Heritage site verklaard. De sobere kathedraal, de Renaissance stadsmuren, het doolhof van kleine straatjes daaromheen vormen een contrast met de vrolijke en cosmopolitische sfeer van de ferry haven, vooral tijdens de zomernachten. Juist dit heeft bijgedragen aan de bekendheid van het eiland.

Als u een wandeling maakt in het binnenland is het makkelijk te begrijpen dat Ibiza al sinds de oudheid bekend staat als Pitiusa, wat zoveel betekent als "het eiland van de dennenbomen". Daarnaast vindt u olijf-en amandelbomen, rozemarijn en jeneverbes in het bosgebied. U gaat onder in een zee van kleuren wanneer u in de zomer het binnenland van het eiland opzoekt: het rood van het land, het groen van de natuur, bespat door het wit van de huizen en kerken.... In de nabijheid van Sant Josep vinden we de Sa Talaia, de hoogste berg op het eiland. Vanaf deze berg heeft u een prachtig uitzicht over heel Ibiza.

Ibiza faciliteiten

In de ferry haven van Ibiza vindt u diverse faciliteiten.

Ibiza routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Ibiza ligt in stad Ibiza. De toegang tot de ferry haven vindt u bij Avenida Santa Eulalia en de passagiersterminal heet "Estacion Maritima del Puerto".

3 van de 5 sterren gebaseerd op 18 beoordelingen

Ibiza Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 06 Mar 2019
  Mooie en vlotte snelle oversteek gehad, geukkig goed weer! Tevreden
  • Goed schip, wel wat gedateerde gedeeltes. Toiletten niet meer van deze tijd.Wij moesten op terugreis langer wachten en er is geen toilet gebouw op opstel plaats, zeer vervelend vooral als je slecht ter been bent, dit moet anders en beter worden.

   Beoordeling door PETRUS v R Nederland

 • 21 Jul 2018
  Denia-ibiza
  • Goede overtocht, wel lang wachten aan incheck balie

   Beoordeling door BART RENE YVONNE GELDOF

 • 06 May 2018
  In twee uur van Denia naar Ibiza
  • Een recht toe recht aan oversteek

   Beoordeling door Anon

 • 02 Nov 2017
  relaxen onderweg naar Ibiza
  • Terminal goed te vinden in Barcelona, mooie bootreis en VIP stoelen liggen lekker. Jammer dat sommige mensen zo snurken... Bijzonder om bij zonsopkomst de haven van eivissa in te varen.

   Beoordeling door Anon

 • 18 May 2017
  nice trip
  • Nice trip, on friday a big boat and easy reading in the lounge, on saturday a surprise because the boat had a little swimming pool and bar on the topdeck.

   Beoordeling door Anon