Veerboot Ikaria

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Let op: Op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Ikaria.

Boek uw Veerboot naar Ikaria snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Ikaria in Griekenland vanuit de haven van Mykonos, Piraeus en Samos (Vathi en Karlovassi) met de veerbootmaatschappij GA Ferries.

  • GA Ferries verzorgt geregeld veerboot overtochten vanuit de haven van Ikaria naar verschillende Griekse bestemmingen zoals Karlovassi en Vathi op Samos, Mykonos en Piraeus met haar moderne en goed uitgeruste vloot.
  • Veerboot naar Ikaria
  • Veerboot naar Ikaria
  • Veerboot naar Ikaria
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Ikaria zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Ikaria.

Om veerboten naar Ikaria te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Ikaria veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Ikaria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen