Veerboot Iraklia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Iraklia Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Iraklia snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Iraklia, één van de Cycladen eilanden in Griekenland, met de veerbootmaatschappij Blue Star Ferries.

  • Blue Star Ferries verzorgt geregeld een veerboot overtocht vanuit de haven van Iraklia naar veschillende bestemmingen in Griekenland zoals Katapola (Amorgos), Koufonissi, Naxos, Paros, Schinoussa, Syros en Piraeus.
  • Veerboot naar Iraklia
  • Veerboot naar Iraklia
  • Veerboot naar Iraklia
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Iraklia zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Iraklia.

Om veerboten naar Iraklia te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Iraklia veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Iraklia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Agios Georgios, Iraklio, Aktoploiki Grammi 71306 Iraklio, Greece

Blue Star Ferries

Agios Georgios, Iraklio, Aktoploiki Grammi 71306 Iraklio, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen