Ferry naar Isle of Man

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Isle of Man

Speciale aanbieding

Isle of Man

Isle of Man ligt in de Ierse Zee tussen Engeland, Schotland, Ierland en Wales. Het ligt op minder dan 96 km ten westen van de kust van Lancashire.
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Het eiland kent een vorm van zelfbstuur en het behoort niet tot Engeland of de EU. Het heeft zijn eigen parlement, wetten, tradities, cultuur, keuken en postzegels. Het is een ideale vakantiebestemming vanwege de aangename en ontspannen manier van leven aldaar.

De levendige havenstad Douglas aan de oostkust is de hoofdstad van Isle of Man. U vindt hier tal van hotels, bezienswaardigheden en andere faciliteiten zoals winkelmogelijkheden en autohuur. Douglas ligt op 26 km van de stad Ramsay aan de noordkust, op 20 km van Castletown aan de zuidkust en op 18 km van de haven van Peel aan de westkust van het eiland.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen