Veerboten naar Italie

 • Italie veerboten
  Italie veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Veerboten naar Italie
  Veerboten naar Italie

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter

Italië

Met zijn stijl, cultuur, humor en vluchtige politiek heeft Italië waarschijnlijk meer dan een ander land de koers van de Europese ontwikkeling beïnvloed.

Italië is het hele jaar door een perfecte vakantiebestemming vanwege het aangename klimaat. En of u nu een kunstliefhebber of een fijnproever bent, ontdek dit schitterende land met zijn majestueuze bergen, kalme meren, kleurrijke steden en prachtige dorpjes en steden.

De hoofdstad Rome gonst van de activiteit, maar biedt ook de rust van de ruïnes van het Romeinse Forum of het Colosseum. In Florence is de indrukwekkende Gallery gevestigd waar u eeuwenoude meesterwerken kunt bewonderen. In het noorden vindt u Milaan, de hotspot voor modeliefhebbers. Hier kunt u van uw espresso genieten in een van de vele moderne barretjes verspreid over de stad. Rondom Turijn waar in 2006 de Olympische Winterspelen werden gehouden, treft u in de Alpen tal van prachtige skigebieden.

Maar Italië heeft meer te bieden. Maak van de gelegenheid gebruik en bezoek ook de idyllische eilanden Sardinië, Sicilië of Elba. Op Sicilië kunt u de Etna bezoeken, de grootste, nog actieve, vulkaan van Europa. Sardinië biedt bizarre rotsvormingen, grotten, bergen en bossen omringd door prachtige stranden en smaragdgroen kristalhelder water.

gebaseerd op 171 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 24 Mar 2019
  Cheap
  • Due to weather conditions a one day delay but a quick passage to Salerno against a very reasonable price. I was not happy with the fact that as a person without any vehicle I nevertheless had to check in at 10.00 while they knew already then that departure would only be at 16.30. Also the quality of the food was somewhat meagre.

   Beoordeling door JPT

 • 01 Feb 2019
  redelijk oke
  • hut is prima,goed matras. Catering laat te wensen over. Zelfservice Restaurant gaat pas om 20.00 open en dan staat er zon grote rij dat je daar geen zin in hebt. Dan maar naar het gewone restaurant, en daar liggen de prijs kwaliteit verhouding nogal behoorlijk uit elkaar.

   Beoordeling door DRIJFHOUT

 • 11 Dec 2018
  Reis
  • Snelle en voorspoedige reis. Eén minpuntje temperatuur in hut was hoog. Kon helaas niet bijgesteld worden. Verder alles prima.

   Beoordeling door Anon

 • 28 Jul 2018
  Niet slecht
  • Voor dag overzet ok maar weet niet als men snachts vaart of alles dan ook ok is Minpunt was bij aankomst dat we niet wisten waarden wanneer naar garages voor naar de camper te gaan. Boot lag aangemeerd en na 15 minuten pas bericht om naar garages te gaan

   Beoordeling door WILFRIED

 • 02 Jul 2018
  Ferry Palermo Livorno
  • Veel gedoe voordat de kamersleutel functioneerde, de doucheruimte rook onfris, het ontbijt werd moeizaam verstrekt en Er moest door ons herinnerd worden wat er zoal inbegrepen was. De lunch moest in een keer afgeomen waardoor de helft lauw was toen het genuttigd werd. Het in- en ontschepen met onze auto ging moeizaam ook omdat de passagier niet mee het ruim in mocht. Mensen die de route beter kenden gaven hier geen gehoor aan.

   Beoordeling door HARRY