Veerboot Karlovassi

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Karlovassi Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Karlovassi snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Karlovassi op het Griekse eiland Samos vanuit de haven van Chios, Lesbos (Sigri), Kalymnos, Kos, Rhodos en Thessaloniki.
  • De veerbootmaatschaapij Blue Star Ferries verzorgt geregeld veerboot overtochten naar Karlovassi vanuit verschillende Griekse havens zoals Chios, Lesbos (Sigri), Kalymnos, Kos, Rhodos en Thessaloniki.
  • Veerboot naar Karlovassi
  • Veerboot naar Karlovassi
  • Veerboot naar Karlovassi
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Karlovassi zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Karlovassi.

Om veerboten naar Karlovassi te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Karlovassi veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Karlovassi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen