Veerboot Karlskrona

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Karlskrona Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Karlskrona snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Karlskrona in Zweden vanuit Gdynia in Polen. De veerboot overtocht Karlskrona - Gdynia wordt verzorgd door de veerbootmaatschappij Stena Line.

  • Stena Line verzorgt meerdere veerboot overtochten naar Karlskrona vanuit de haven van Gdynia, vaartijd 10 uur en 30 minuten.
  • Veerboot naar Karlskrona
  • Veerboot naar Karlskrona
  • Veerboot naar Karlskrona
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Karlskrona zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Karlskrona.

Om veerboten naar Karlskrona te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Karlskrona veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Karlskrona Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Verkövägen 101, 371 65 Lyckeby, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen