Veerboot Kirkwall

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Kirkwall snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Kirkwall op de Orkney Eilanden naar Lerwick, hoofdstad van de Shetland Eilanden, en Aberdeen in Schotland.
  • Northlink Ferries verzorgt 4 veerboot overtochten per week naar Kirkwall vanuit de haven van Lerwick, vaartijd 8 uur. Daarnaast varen de veerboten van Northlink Ferries driemaal per week naar Kirkwall vanuit Aberdeen, vaartijd 8 uur.
  • Veerboot naar Kirkwall
  • Veerboot naar Kirkwall
  • Veerboot naar Kirkwall
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Kirkwall zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Kirkwall.

Om veerboten naar Kirkwall te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Kirkwall veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Kirkwall Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

The Pier,Kirkwall, KW15 1HU, Orkney Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen