Veerboot Kirkwall

 • Vergelijk tijden en prijzen voor Kirkwall

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Boek uw Veerboot naar Kirkwall snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Kirkwall op de Orkney Eilanden naar Lerwick, hoofdstad van de Shetland Eilanden, en Aberdeen in Schotland.
 • Northlink Ferries verzorgt 4 veerboot overtochten per week naar Kirkwall vanuit de haven van Lerwick, vaartijd 8 uur. Daarnaast varen de veerboten van Northlink Ferries driemaal per week naar Kirkwall vanuit Aberdeen, vaartijd 8 uur.

Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Kirkwall zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Kirkwall.

Om veerboten naar Kirkwall te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Kirkwall veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.
3 van de 5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Kirkwall Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 11 Aug 2014
  Van de ene naar de andere self-catering
  • Als je twee keer van zaterdag tot zaterdag een huisje hebt, moet je in Shetland tóch een dag eerder vertrekken en op Orkney vrijdagnacht een hotel reserveren, want de boot vaart niet elke dag. Vrijdagavond is het druk op de boot, helaas waren de tosti's daardoor weldra uitverkocht. Wel gezellig al die lokaal wonende- of lokaal werkende mensen...

   Beoordeling door Anja en Kees