Veerboot Klaipeda

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Klaipeda Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Klaipeda snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar het Klaipeda in Litouwen vanuit de haven van Karlshamn in Zweden en Kiel en Sassnitz in Duitsland.
  • DFDS LISCO verzorgt geregeld veerboot overtochten naar Klaipeda vanuit Karlshamn, Kiel en Sassnitz met een vaartijd van respectievelijk 14 uur, 21 uur en 18 uur.
  • Veerboot naar Klaipeda
  • Veerboot naar Klaipeda
  • Veerboot naar Klaipeda
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Klaipeda zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Klaipeda.

Om veerboten naar Klaipeda te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Klaipeda veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Klaipeda Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS LISCO

Central Klaipeda Terminal (CKT), Baltijos ave.40, LT-93239 Klaipeda, Lithuania

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen