Veerboot Klaipeda

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Klaipeda Routes

Boek uw Veerboot naar Klaipeda snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar het Klaipeda in Litouwen vanuit de haven van Karlshamn in Zweden en Kiel en Sassnitz in Duitsland.
 • DFDS LISCO verzorgt geregeld veerboot overtochten naar Klaipeda vanuit Karlshamn, Kiel en Sassnitz met een vaartijd van respectievelijk 14 uur, 21 uur en 18 uur.

Speciale aanbieding

 • Veerboot naar Klaipeda
 • Veerboot naar Klaipeda
 • Veerboot naar Klaipeda
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Klaipeda zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Klaipeda.

Om veerboten naar Klaipeda te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Klaipeda veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Klaipeda Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS LISCO

Central Klaipeda Terminal (CKT), Baltijos ave.40, LT-93239 Klaipeda, Lithuania

Recensies

 • 26 Aug 2019
  Comfortabel een grote afstand overbruggen
  • Het bleek, dat we in het à la carte restaurant niet konden eten. Dat kon alleen met een voucher, mits je gereserveerd had, dit ondanks het feit dat er ruim voldoende vrije tafels waren!!! Overigens moet men deze procedure dan VOORAF duidelijk kenbaar maken lijkt me! Na veel heen en weer gepraat mochten we aan een lege tafel wachten tot er een plaats vrij zou komen. Dat gebeurde, dus we gingen er snel zitten. Toen bleek echter, dat men niets meer zou opdienen en konden alsnog afdruipen naar het zelfbedieningsbuffet. Dat was ivm onze 40 jarige huwelijksreis nou juist niet de bedoeling! Als je weet dat er - duidelijk zichtbaar - mensen op een tafel zitten te wachten behandel je die toch niet zo. Geef dan TIJDIG aan, dat het een zinloze exercitie is. En waarom niet één van de lege tafels gebruiken!??? Is men liever lui dan moe of is omzet totaal niet van belang......? Voor de terugreis uiteraard alsnog vouchers besteld, maar dit bruidspaar houdt hier een hele nare smaak aan over

   Beoordeling door WKT

 • 13 Jan 2018
  Reis naar Klaipeida
  • Prima reis en prima accomodatie, alleen de route van het station in Kiel naar de boot is een ramp. Eigenlijk alleen veilig te bereiken met een taxi.

   Beoordeling door HELENA MARIA POST

 • 12 Aug 2016
  rustig overvaren
  • Heerlijk om in een schone hut rustig de nacht te kunnen doorbrengen en dan uitgerust aan je vakantie te beginnen.

   Beoordeling door loes

 • 30 Aug 2014
  leuke overtocht naar Litouwen.
  • aangenaam om te reizen per boot. Er zouden meer faciliteiten moeten zijn zoals een (kinder)bioscoop. De reis van 22 uur is er lang genoeg voor..

   Beoordeling door J A F Leijting

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen