Veerboot Koge

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Koge snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Koge vanuit de haven van Ronne. De veerboot overtocht Koge - Ronne wordt verzorgd door de veerbootmaatschappij Bornholmstrafikken.
  • Bornholmstrafkikken verzorgt 2 veerboot overtochten per dag naar Koge in Denemarken vanuit de haven van Ronne, de hoofdplaats van het Deense eiland Bornholm. De veerboot overtocht Ronne - Koge duurt 6 uur en 30 minuten.
De moderne Ropax-veerboten op de Koge - Ronne route hebben een beperkte capaciteit, daarom is het verstandig om vooraf een reservering te maken.

  • Veerboot naar Koge
  • Veerboot naar Koge
  • Veerboot naar Koge
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Koge zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Koge.

Om veerboten naar Koge te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Koge veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Koge Kaart

Bekijk map

Havenadres

BornholmerFærgen

Ostre Kajgade 4, 4600 Koge, Denmark , Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen