Veerboot Kos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Kos Routes

Speciale aanbieding

Boek uw Veerboot naar Kos snel en eenvoudig online op AFerry.

Reis per veerboot naar Kos in Griekenland vanuit de haven van Kalymnos, Leros, Lipsi, Mykonos, Piraeus, Rhodos, Syros, Patmos en Symi.
  • Blue Star Ferries verzorgt geregeld veerboot overtochten vanaf het eiland Kos naar verschillende Griekse bestemmingen zoals Katapola (Amorgos), Kalymnos, Chios, Leros, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Rhodos, Santorini, Tilos en Syros.
  • Veerboot naar Kos
  • Veerboot naar Kos
  • Veerboot naar Kos
Online boeken

Op deze pagina vindt u praktische informatie over de veerboot naar Kos zoals speciale aanbiedingen, de dienstregeling en een overzicht van de gunstigste tarieven voor uw veerboot overtocht naar Kos.

Om veerboten naar Kos te boeken, klikt u eenvoudigweg op een van de speciale aanbiedingen aan de rechterkant of boek een specifieke route door gebruik te maken van het snelle online boekingssysteem.

Boek vandaag nog uw veerboot naar Kos veilig en vertrouwd online op A Ferry NL.

Kos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Akti Kountouriotou, Kos 85300, Greece

Blue Star Ferries

Akti Kountouriotou, Kos 85300, Greece

Dodekanisos Seaways

Akti Miaouli, Kos 85300, Greece

Dodecanese Flying Dolphins

Akti Kountouriotou, Kos 85300, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen