Ferry Livorno

kaart
 • Livorno
  Vergelijk tijden en prijzen voor Livorno

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Livorno
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Ferry haven Livorno - Prijzen vanaf € 157

Boek nu veilig en vertrouwd uw Livorno ferry overtocht online op AFerry. U kunt Livorno gebruiken om veerboten rond Italie te nemen en ook naar Corsica, Sardinie en Sicilie. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Livorno tot Capraia terwijl veerboten weg van Italie varen naar Bastia, Golfo Aranci, Olbia en Porto Vecchio.

Livorno Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Livorno worden geëxploiteerd door Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Lines, Moby Lines en Toremar. Omdat 4 veermaatschappijen in en uit Livorno opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Livorno zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Genua, Napels en Piombino om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met Corsica-Sardinia Ferries en andere bedrijven die van en naar Livorno varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Livorno is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Livorno Routes

Over Livorno

De ferry haven van Livorno ligt aan de Tyrreense Zee aan de monding van de rivier de Arnoaan de westelijke rand van Toscane in Italië. Het ligt Livorno is de op twee na grootste havenstad aan de westkust van het Italië en hoofdstad van de gelijknamige provincie. Begin 15e eeuw was het slechts een klein vissersdorpje in de republiek Pisa. Door verzanding van de natuurlijke haven van Pisa moest men op zoek naar een alternatief. Dit gebeurde in opdracht van Groothertog Cosimo I. Het alternatief werd 15 km zuidelijker gevonden, in Livorno. Bij de nieuwe haven werd een stad gebouwd in de vorm van een vijfpuntige ster.

De stad heeft een groot aantal bezienswaardigheden, onder meer de prachtige Fortezza Vecchia (16de eeuw), de Kerk van S. Ferdinando (Barok, vroeg 19de eeuw) en het monument ter ere van Ferdinando I (17de eeuw) dat de '4 Moren' heet. De Italiaanse havenstad Livorno is eveneens een prima uitvalsbasis voor een tocht naar Florence, Pisa en het eeuwenoude Lucca.

Livorno faciliteiten

In de ferry haven van Livorno vindt u diverse faciliteiten.

Livorno routebeschrijving

Per Auto

Neem de afslag "Livorno" van de autosnelweg A12 Genova-Livorno- Rosignano of de A11-A12 Firenze-Pisa-Livorno. Volg vervolgens de borden "Porto di Livorno" of "Autorita' Portuale".

Moby Lines

Volg na het verlaten van de snelweg (afslag: Porto) de borden "Porto/Imbarchi" en "Moby". Wanneer u het "Stazione Marittima" bereikt, kunt u inchecken op de plaza tegenover de ferry.

Corsica Sardinia Ferries

A12: volg de borden "Porto" "Corsica Ferries Sardinia Ferries" en "Stazione marittima".

Grandi Navi Veloci

Zodra u de snelweg heeft verlaten (tolpoort Livorno) volgt u de borden richting de industriële haven - Galvani Shipyard. Als u aan de haven aankomt volgt u de "Grandi Navi Veloci" borden. Het inschepen vindt plaats bij Shipyard 1.

Per Trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is Stazione Centrale di Livorno. Vanaf hier rijden bussen naar de Piazza Grande. De ferry haven van Livorno ligt daar op ong. 10 minuten vandaan.

Vanaf de luchthaven

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven van Pisa, "Galileo Galilei", ligt op 18 km van de ferry haven. De internationale luchthaven van Florence ligt op 80 km van de ferry haven.

DB Autozug:

Profiteer van de voordelen van de autotrein en geniet van uw vakantie vanaf de eerste minuut. Met de autotrein ontloopt u de files en stress en de reistijd is vooraf te bepalen. Een van de vertrekpunten van de DB Autozug ligt net over de Nederlands/Duitse grens in Düsseldorf. Hiervandaan vertrekt de autotrein naar onder meer Livorno.

3 van de 5 sterren gebaseerd op 56 beoordelingen

Livorno Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 01 Aug 2018
  Overtocht naar Sardinië
  • Een hele goede reis gehad alles was naar ons zin

   Beoordeling door Anon

 • 03 Jul 2018
  Ferry Palermo Livorno
  • Veel gedoe voordat de kamersleutel functioneerde, de doucheruimte rook onfris, het ontbijt werd moeizaam verstrekt en Er moest door ons herinnerd worden wat er zoal inbegrepen was. De lunch moest in een keer afgeomen waardoor de helft lauw was toen het genuttigd werd. Het in- en ontschepen met onze auto ging moeizaam ook omdat de passagier niet mee het ruim in mocht. Mensen die de route beter kenden gaven hier geen gehoor aan.

   Beoordeling door HARRY

 • 28 Jun 2018
  Goed
  • NVT

   Beoordeling door Anon

 • 29 Jul 2017
  Prima reis maar die vertraging onacceptabel!
  • Een vertraging van bijna twee uur zonder enig excuses of melding vooraf en achteraf is geen goede zaak. Wij kwamen hierdoor behoorlijk in de problemen.

   Beoordeling door Albertus

 • 31 Oct 2016
  Comfortabele reis
  • Check out wel erg traag.

   Beoordeling door W.J.Prakken